; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează

Reghecampf: „Divorțăm!” » Anamaria Prodan: „Nu se pune problema, suntem fericiți”

17 June 2021

UPDATE, ORA 21.30:  Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a declarat că divorțează de Anamaria Prodan (48). Ulterior, impresara a negat informația, afirmând că soțul său a glumit.

„Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți', a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.

 

Știrea inițială

Laurențiu Reghecampf (45) și Anamaria Prodan (48) divorțează, după un mariaj de 15 ani, scrie gsp.ro. Antrenorul a confirmat zvonurile apărute în presă.

Primul care a confirmat informația a fost Laurențiu Reghecampf. Potrivit Fanatik, el a cerut ca intimitatea familiei sale să fie respectată în perioada ce urmează.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc', au fost cuvintele lui Laurențiu Reghecampf.

În schimb, Anamaria Prodan nu a vrut să dea nicio declarație cu privire la despărțirea de cel care i-a fost soț timp de 15 ani.

„Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!', a fost tot ce a spus Anamaria Prodan.

Potrivit sursei citate, cel care a inițiat divorțul a fost Laurențiu Reghecampf, care s-ar fi mutat deja din vila din Snagov în care locuia împreună cu soția sa. Antrenorul ar locui acum într-un apartament din București. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 15 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vestea divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a venit ca un șoc pentru toată lumea, cu atât mai mult cu cât cei doi și-au reînnoit jurămintele acum doar două săptămâni. 

 Vezi galeria foto >

Acum, după anunțul despărțirii lor, întrebarea la care se gândește toată lumea este legată de averea pe care cei doi o au de împărțit. La partaj, cei doi se prezintă cu o avere de nici mai puțin de peste 100 de milioane de euro, scrie spynews.ro

Cea care a pus pe masă informația referitoare la averea familiei Reghecampf – Prodan ar fi chiar Anamaria, care ar fi mărturisit, la „Xtra Night Show', recent, că ar putea trăi lejer încă 20 de vieți cu această sumă de bani.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane', a explicat Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show'.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare