Homepage  / Vedete româneşti

Laurențiu Reghecampf se pregătește de nuntă cu iubita Corina Caciuc. Antrenorul este în conflict cu fosta soție

Laurențiu Reghecampf se pregătește de nuntă cu iubita Corina Caciuc. Antrenorul este în conflict cu fosta soție
16

de Cristina Țapu,

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt împreună de câțiva ani și au planuri să se căsătorească în viitorul apropiat. Antrenorul a discutat recent, pentru prima dată, despre acest pas important în viața lor.

Laurențiu Reghecampf are planuri de nuntă cu Corina Caciuc

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost invitat într-un podcast unde a discutat despre planurile sale de căsătorie cu iubita sa, Corina Caciuc. Momentan, cei doi nu au planuri imediate de a se căsători, deoarece așteaptă finalizarea divorțului lui Laurențiu de Anamaria Prodan.

Laurențiu și Corina Caciuc au reușit să își întemeieze o familie solidă și să devină din ce în ce mai apropiați, în ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat. Reghecampf a recunoscut că este impresionat de devotamentul și susținerea necondiționată pe care o primește din partea Corinei. Din acest motiv, antrenorul își dorește să o ducă pe mama copiilor săi în fața altarului, dar acest moment, chiar dacă este unul pe care ambii îl doresc, va trebui să mai aștepte o perioadă.

corina caciucIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie, care nu a îmbrăcat rochia de mireasă, își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie, în sufletul ei, își dorește acest lucru.

Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect”, a povestit Laurențiu.

Disputa dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă

Deși are planuri mari de viitor alături de Corina Caciuc, antrenorul continuă să fie implicat într-un conflict de proporții cu fosta sa soție, impresara Anamaria Prodan.

În podcastul „Ameritat cu Nasrin Ameri”, antrenorul de fotbal a discutat despre proprietățile pe care le împarte cu Anamaria Prodan și bunurile acumulate în timpul căsniciei lor. El o acuză pe Anamaria Prodan că se folosește de acestea fără a plăti suma necesară întreținerii lor.

Motivul-halucinant-pentru-care-Anamaria-Prodan-a-cerut-ordin-de-restrictie-impotriva-lui-Laurentiu-Reghecampf-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

„Vrei să folosești toate casele pe care le avem? Le folosești, dar în același timp trebuie să le și întreții, pentru că eu nu am cum să îți plătesc curentul, apa și nu știu ce, că tu vii cu Ronald, sau cu Michi, sau cu Nichi și stai cu el. Nu am nicio problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le și plătești”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a spus adio căsniciei cu Anamaria Prodan pentru a îmbrățișa o nouă etapă alături de Corina Caciuc, o parteneră cu mult mai tânără decât impresara. Divorțul a fost însoțit de controversă și potrivit declarațiilor făcute de Anamaria, antrenorul s-a distanțat de fiul pe care îl au împreună, Bebeto. Un nou termen în procesul lor de divorț este programat pentru data de 9 octombrie 2024.

Sursă foto: Instagram Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton