Homepage  / Vedete româneşti

Laurențiu Reghecampf, noi acuzații dure la adresa fostei soții. Conflictul dintre ei continuă la trei ani de la despărțire

Laurențiu Reghecampf, noi acuzații dure la adresa fostei soții. Conflictul dintre ei continuă la trei ani de la despărțire
12

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit de aproximativ trei ani, însă conflictul dintre ei nu s-a stins. Cei doi continuă să-și aducă diferite acuzații în mediul online, iar recent Laurențiu a făcut noi dezvăluiri despre cea care i-a fost soție, invitat la un podcast.

Laurențiu Reghecampf, noi acuzații la adresa fostei soții

În podcastul „Ameritat cu Nasrin Ameri”, antrenorul de fotbal a discutat despre proprietățile pe care le împarte cu Anamaria Prodan și bunurile acumulate în timpul căsniciei lor. El o acuză pe Anamaria Prodan că se folosește de acestea fără a plăti suma necesară întreținerii lor.

„Vrei să folosești toate casele pe care le avem? Le folosești, dar în același timp trebuie să le și întreții, pentru că eu nu am cum să îți plătesc curentul, apa și nu știu ce, că tu vii cu Ronald, sau cu Michi, sau cu Nichi și stai cu el. Nu am nicio problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le și plătești”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

laurentiu-reghecampf-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„În momentul în care se va face partajul, judecătorul va spune: tăiem barca în două, în trei, în cinci, în șapte, nici nu contează. Dar, până atunci, lucrurile acestea sunt pe numele meu și eu sunt responsabil din punct de vedere al securității. Ea ia lucrurile foarte lejer”, a concluzionat fostul soț al impresarei.

Anamaria Prodan susține că Reghecampf nu se implică în creșterea lui Bebeto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în urmă cu aproape trei ani și fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de alți parteneri, dar conflictele dintre ei continuă. Miercuri seară, pe 12 iunie, impresara a transmis live pe Facebook o ceartă avută în plină stradă cu fostul ei partener, în prezența polițiștilor.

Întregul incident a început atunci când antrenorul, însoțit de un prieten și de doi polițiști, s-a deplasat la un garaj din Snagov, unde susține că a descoperit un skyjet pe care îl consideră furat de Anamaria Prodan. Acest episod a avut loc la aproximativ o lună după ce Reghecampf a depus o plângere la Poliția Snagov, afirmând că i-au dispărut mai multe bunuri personale în valoare de 600.000 de euro din curtea casei lor de la Snagov, unde a locuit alături de fosta sa parteneră de viață, impresara Ana Maria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a spus adio căsniciei cu Anamaria Prodan pentru a îmbrățișa o nouă etapă alături de Corina Caciuc, o parteneră cu mult mai tânără decât impresara. Divorțul a fost însoțit de controversă și potrivit declarațiilor făcute de Anamaria, antrenorul s-a distanțat de fiul pe care îl au împreună, Bebeto.

Un nou termen în procesul lor de divorț este programat pentru data de 9 octombrie 2024 între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: Instagram Anamaria Pordan – Laurențiu Reghecampf

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton