Homepage  / Vedete româneşti

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, din nou părinți. Cum au anunțat sexul bebelușului: Fetiță sau al patrulea băiat?”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, din nou părinți. Cum au anunțat sexul bebelușului: Fetiță sau al patrulea băiat?”
7

de Redactia Tvmania,

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc își trăiesc în liniște viața de familie, iar recent au avut o veste importantă pentru fanii care îi urmăresc: un nou bebeluș este pe drum. Iubita lui Reghe este însărcinată pentru a doua oară, iar antrenorul a și răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: "Fetiță sau al patrulea băiat?".

S-au mai liniștit apele în familia lui Laurențiu Regehcampf, după divorțul de Anamaria Prodan, și amândoi își văd de viețile lor. Mai mult, antrenorul trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental, căci familia i se mărește cu încă un copil. Chiar de ziua lui, pe 19 septembrie, Reghe a anunțat că iubita lui, Corina Caciuc (31 de ani), este însărcinată pentru a doua oară, iar zilele trecute a spus și dacă va avea fetiță sau încă un băiat, al patrulea.

În ziua în care a împlinit 48 ani, Laurențiu Reghecampf a publicat pe Instagram o poză cu tortul aniversar, pe care scrie, cu marțipan, ”1+1=4”, un mesaj care nu prea lasă loc de interpretări. Deunăzi, antrenorul a revenit și cu vestea pe care o aștepta toată lumea. Tot cu ajutorul unui tort, așa cum se procedează la „gender reveal”, Reghe a dezvăluit sexul bebelușului: „Fetiță sau al patrulea băiat?”. Felia tăiată era albastră în interior, iar asta înseamnă că Luca, Bebeto și Liam, copiii lui Reghe, vor avea un frățior.

„Hai că ușor ușor, îți faci propria echipa de fotbal, pe care să o antrenezi”, „Este băiat, se vede albastrul din pahar. Felicitări!”, „Doamne-ajută, sănătos să fie”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

laurentiu-reghecampf-si-corina-caciucIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc mai au un băiețel

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel, pe Liam. Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, poreclit Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat oficial în 2022, după 15 ani de căsnicie.

Anamaria Prodan, despre copiii lui Reghe cu Corina Caciuc

Fosta soție a lui Reghe a revenit la sentimente mai bune legat de noua familie a antrenorului de fotbal. Mai mult, Anamaria Prodan își dorește ca toti frații să se cunoască și să aibă o relație apropiată.

Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza.

Acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Victorie pentru Anamaria Prodan. Ce proces a câștigat împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Citește și: Laurențiu Reghecapmf a devenit tată pentru a treia oară! Corina Caciuc a născut. Prima imagine cu bebelușul

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton