; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laurentiu Duta

Laurențiu Duță, dezvăluiri despre fiica sa, Lorena. Mica domnișoară nu dorește să îi calce pe urme tatălui său celebru

07 June 2021

Laurențiu Duță se bucură din plin de reușitele sale profesionale, dar mai ales de cele personale. Solistul trupei 3 Sud Est este căsătorit de 15 ani cu Ianula, femeia care i-a dărut o fetiță.

O fetiță care în curând va avea buletin. Fiica lui Laurențiu Duță este deja o domnișoară cu planuri mari ăentru viitorul său. Artistul a vorbit despre familie și despre fiica sa, Lorena, cu care deseori împărășește fotografii în mediul online. 

„Vremurile în care era atrasă de Elena Gheorghe şi al ei  'Ecou' au trecut de ceva vreme. Lorena a ajuns la un alt capitol al vieţii sale şi asta nu poate decât să mă bucure. I s-au schimbat şi gusturile muzicale. Acum apreciază rock-ul şi trupe mai puţin comerciale. În urmă cu vreo doi ani, am dat o fugă până la Londra, ca să urmărim împreună un musical american, 'Hamilton', cu o povestea şi o linie melodică specială, care au fost destul de tare pe placul ei, lucru care m-a şi surprins', a povestit Laurenţiu Duţă pentru Playtech.ro.

Deși Lorena are înclinație artistică moștenită din familie, tatăl lui Laurențiu Duță, domnul Titi Duță, fiind la rândul zău muzician, se pare că nu visează să ajungă pe scenă.

„Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!', a mai declarat Laurențiu Duță pentru sursa anterior menționată.

 Vezi galeria foto >

Cei trei membrii ai formației 3 Sud Est sunt familiști convinși. Pe lângă Laurențiu Duță care are o fiică, Viorel Șipoș are și el o fetiță, Rebecca-Maria, iar Mihai Budeanu este şi el tatăl a doi copii. El are o fetiţă pe nume Sara şi un băiat Ştefan Mihai. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare