; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura=boghiu

Laurei Boghiu, de la „Visuri la cheie”, îi lipsesc călătoriile

03 August 2020

Filmările noului sezon „Visuri la cheie' sunt în toi, însă Laura Boghiu tânjește după o mică vacanță. Arhitecta a vorbit în exclusivitate cu TVMania și ne-a dezvăluit cum decurg filmările. 

Tvmania: Ați reînceput filmările la noul sezon „Visuri la cheie'. Cum decurg lucrurile la acest nou sezon dată fiind situația? Sunt îngreunate filmările, s-a schimbat dinamica muncii? Reușiți să respectați termenele-limită?

Da, am reînceput filmările și mă bucur foarte tare. Mi-a fost dor de agitația de pe șantiere și de noi provocări. Din păcate, situația nu este ideală pentru ca s-au pierdut mai bine de două luni și timpul s-a scurtat. Dar toți ne dorim să iasă totul perfect și să facem cât mai multe familii fericite.

Ce surprize ați avut în acest sezon?

Surprize avem la fiecare episod în parte. Toate vin cu lucruri bune și.. mai puțin bune. Avem ocazia să cunoaștem oameni minunați, cu povești de viață nemaiîntâlnite, pe care le poți transforma ușor în scenarii de film.

Ce alte planuri (de vacanță) aveți pentru această vară?

Pff… tânjesc după o vacanță! Asta îmi lipsește cel mai mult acum! Călătoritul! Din pacate, nu am planuri de vacanță pentru anul acesta. Mai pot să „fug' câte un weekend la mare, din când în când, dar nimic mai mult. Acum îmi doresc să terminam filmarile cu bine și după voi pleca și în vacanță. 🙂

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare