; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura 10 (2)

Laura Teodoru caută un dar special pentru fiica ei

25 December 2013

Laura Teodoru, prezentatoarea Jurnalelor de ştiri sportive de la Digi24 si Digi Sport 1, a primit de la fiica ei, Ana-Sophie, o misiune imposibilă, să îl ajute pe Moş Crăciun  să îi aducă un dar… mai special. Sophie mi-a dat o misiune imposibilă în acest an. Citez: “moşule, îmi doresc o pisică adevărată.” A menționat “adevărată” pentru că anul trecut a primit una de pluş, iar anul acesta a vrut să fie sigură că Moșul înțelege doleanța ei', spune Laura.

[Not a valid template]

De Crăciun Laura  va fi la muncă, la pupitrul ştirilor sportive de la Digi24, însă va avea parte de o seara specială. Crăciunul îl vom petrece în Bucureşti pentru că eu voi lucra în acele zile, însă vom avea şi timp de petrecut împreună, mergem la patinoar, o să luăm masa împreună cu prieteni dragi, vom bea o ciocolată caldă la Târgul de Crăciun din Piața Universităţii şi o să ascultăm muzica de Crăciun.'

Pentru seara de Crăciun Laura şi fiica ei şi-au cumpărat ţinutele festive. Am mers împreună la cumpărături şi, după ce ne-am distrat ca între fete, ne-am luat 2 rochii la fel. Evident, roşii', spune vedeta Digi24.

Laura Teodoru a împodobit déjà bradul, dar îi va spune micuţei Ana-Sophie şi câteva din…poveştile brăduţului. Colegii mei de la ştiri au pregătit de Sărbători o minunată campanie, ei vor spune poveştile brăduţului Digi24. Anul acesta brăduţul  nostru este de fapt personajul care călătoreşte şi descoperă  cele mai frumoase poveşti ale Crăciunului, cele mai frumoase chipuri ale Crăciunului, cele mai neaşteptate locuri în care se petrece Crăciunul. Iar eu şi Ana Sophie vom călători, alături de el, din faţa micului ecran,  prin toată România.'

Dacă pentru Moş Crăciun este clar ce îşi doreşte Ana Sophie, cînd vine vorba de mama ei,  Laura,  aceasta nu vrea de la Moş nici daruri scumpe, nici excursii ci…'sănătate şi o familie mare şi frumoasă, atât, că restul fac eu.' De Sărbători atât Laura Teodoru cât şi Ana Sophie se vor desfăta cu cozonacul şi sarmalele făcute de…bunica.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare