; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura şi Bogdan, din duel în duel în Mexic

31 May 2010

După ediţia de duminică, 30 mai, a concursului Bailando por un sueño international' care se desfăşoară în Mexic, echipa României a reuşit să rămână în concurs, dar a fost din nou condamnată la duel.

În urma ediţiei din 23 mai, Laura şi Bogdan s-au clasat pe locul al doilea, prezentând cel mai bun tango din concurs. Din păcate, ei au aflat joi, 27 mai, că trebuie să pregătească, pe ultima sută de metri, trei dansuri în loc de două din cauza unor depunctări.

România a reuşit totuşi să scape de un duel la care au fost condamnate patru echipe în loc de două (Argentina, Anglia, Statele Unite şi România). Astfel, Laura şi Bogdan au trebui să danseze, pe lângă salsa şi dansul în ploaie, şi rockn rol. Din fericire pentru românii noştri, tocmai englezii – cei care au făcut contestaţia în urma căreia patru echipe au ajuns la duel (pentru că nu au respectat numărul de prize) – au fost eliminaţi din concurs.

Duminica viitoare, România se va duela cu echipa din Peru, iar dansurile impuse tuturor echipelor vor fi jaiv şi cumbia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare