Homepage  / Vedete româneşti

Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, surprinși în timp ce se sărutau. Ce diferență de vârstă este între ei

Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, surprinși în timp ce se sărutau. Ce diferență de vârstă este între ei
13

de Roxana Mirea,

Se pare că Laura Giurcanu și Aris Eram au o relație de iubire. Creatoarea de conținut și fiul Andreei Esca au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în mașină. Cei doi concurenți de la America Express 2023, sezonul 2, erau convinși că nu îi vede nimeni, în timp ce s-au lăsat purtați de val.  

Laura Giurcanu și Aris Eram au o relație de iubire 

Se pare că Laura Giurcanu și Aris Eram, amândoi concurenți la America Express 2023, sezonul 2, au o relație amoroasă. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în mașină, iar imaginile au fost publicate de cancan.ro.  

Cu numai câteva zile în urmă, fiul Andreei Esca a mers la o întâlnire în oraș cu colega lui de la America Express. Cei doi au ales să ia masa într-un cadru relaxat și nimeni nu ar fi putut bănui că între ei se dezvoltă ceva mai mult decât o relație de prietenie. 

După ce au mâncat la un restaurant indian din București, cei doi au plecat spre mașina Laurei. Aceasta l-a dus pe Aris acasă, iar într-un moment de intimitate, cei doi au început să se sărute cu pasiune. Pentru a păstra discreția, Laura a stins lumina în mașină, asigurându-se astfel că nimeni nu îi privește. Vedeți AICI imaginile. 

În prezent, rămâne de văzut dacă relația dintre Laura și Aris va evolua într-un cuplu serios sau dacă este vorba doar de o aventură de scurtă durată. Până acum, Laura Giurcanu și Aris Eram nu au confirmat dacă formează un cuplu sau nu. 

Între Aris Melkior și Laura Giurcanu există o diferență de vârstă de aproximativ 7 ani, ea fiind mai mare decât el. Despre viața sentimentală a fiului Andreei Esca nu se cunosc prea mult detalii, pentru că el nu și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor. Aris studiază la o facultate din Barcelona. 

La America Express, Laura Giurcanu a participat alături de Sânziana Negru, iar Aris Eram, alături de sora lui, Alexia.  

Laura Giurcanu și Aris Eram au o relație de iubire  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Laura Giurcanu a fost înșelată de fostul logodnic 

Laura Giurcanu și fostul ei logodnic s-au despărțit în anul 2021. Cu lacrimi în ochi și cu vocea tremurată, influencerița a decis să le povestească cu lux de amănunte fanilor motivul pentru relația dintre ea și fostul logodnic s-a destrămat.  

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar această relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. 

Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a dezvăluit Laura Giurcanu pe rețelele sociale, la vremea respectivă.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton