Homepage  / Vedete româneşti

Laura Giurcanu și-a pus fanii pe jar. A scris un mesaj cu subînțeles, iar toți se întreabă dacă Aris Eram este destinatarul

Laura Giurcanu și-a pus fanii pe jar. A scris un mesaj cu subînțeles, iar toți se întreabă dacă Aris Eram este destinatarul
10

de Cristina Țapu,

Laura Giurcanu a transmis un mesaj pe platformele de socializare care a stârnit o adevărată dezbatere în rândul fanilor săi. Influencerița a detaliat ce intenționează să construiască alături de partenerul ei de viață. Concurenta de la „America Express” pare să aibă planuri ambițioase pentru viitor. Descoperă ce a comunicat! Mulți se întreabă dacă Laura este gata să ducă relația cu Aris Eram la nivelul următor.

Laura Giurcanu și-a pus fanii pe jar cu un mesaj plin de subînțeles

Laura Giurcanu este foarte activă pe platforma Instagram și împărtășește frecvent evenimente din viața sa, dar și o parte dintre gândurile pe care le are.

De data aceasta, influencerița a dezvăluit ce planuri de viitor are alături de cel care îi este iubit. Misterul continuă să planeze asupra situației amoroase a Laurei întrucât ea nu a confirmat, nici nu a infirmat că ar forma un cuplu alături de Aris Eram, fiul Andreei Esca.

Laura Giurcanu și Aris Eram au o relație de iubire Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Împreună vom crea un cămin plin de flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn odihnitor, dansuri minunate (uau, am scris asta de două ori, trebuie să vreau cu adevărat să mă mut cu tine), cărți, spațiu să fii tu, spațiu să fiu eu, spațiu să fim noi și spațiu să iubim, iubim, iubim, iubim”, a fost mesajul care i-a pus pe jar pe fanii Laurei Giurcanu.

Laura Giurcanu și Aris au fost surprinși în ipostaze tandre

Cu câteva săptămâni în urmă, lumea mondenă a fost șocată când Laura Giurcanu și Aris Eram au fost observați luând masa împreună în oraș și ulterior surprinși sărutându-se în mașina influenceriței. Până în prezent, niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau infirmat oficial existența unei relații amoroase între ei, așadar fanii celor doi sunt complet nedumeriți.

De această dată, iată că au făcut o excepție. În cadrul emisiunii „Podcastito Express”, Aris Melkior și Laura Giurcanu au dat cărțile pe față și au spus care este realitatea, de fapt. Se pare că ei nu s-au cunoscut în emisiune, ci se știau de ani întregi.

Ce diferență de vârstă există între Laura Giurcanu și Aris Eram

„Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a declarat Laurca Giurcanu, în cadrul podcastului. Modelul nu a ezitat să enumere care sunt calitățile care o atrag la fiul cel mic al Andreei Esca.

„Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, a afirmat influencerița, despre calitățile fratelui Alexei Eram, una dintre prietenele sale bune.

Între Aris Melkior și Laura Giurcanu există o diferență de vârstă de aproximativ 7 ani, ea fiind mai mare decât el. Despre viața sentimentală a fiului Andreei Esca nu se cunosc prea mult detalii, pentru că el nu și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora sa, Alexia Eram.

Sursă foto: Instagram Laura Giurcanu – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton