Homepage  / Vedete româneşti

Laura Giurcanu, surprinsă cu un alt bărbat, după ce s-a sărutat cu Aris Eram, fiul Andreei Esca. S-a împăcat cu fostul iubit

Laura Giurcanu, surprinsă cu un alt bărbat, după ce s-a sărutat cu Aris Eram, fiul Andreei Esca. S-a împăcat cu fostul iubit
8

de Roxana Mirea,

Laura Giurcanu a fost surprinsă în compania altui bărbat, la o zi după ce a fost filmată în timp ce se săruta pasional cu Aris Melkior Eram, fiul Andreei Esca. Concurenta de la America Express 2023, sezonul 2, a fost la film, împreună cu Cesar, fostul ei logodnic.  

Laura Giurcanu, împreună cu fostul logodnic, după ce s-a sărutat cu Aris Eram 

Înainte de a începe America Express 2023, sezonul 2, Laura Giurcanu mărturisea că nu are nicio relație amoroasă și preciza că fostul iubit i-a făcut viața amară. „Iubitul pe care l-am avut înainte s-a asigurat că… mi-a făcut viața puțin grea și acum sunt convinsă că sunt capabilă de absolut orice”, spunea fostul model. 

Recent, cancan.ro a publicat imagini incendiare în care Laura Giurcanu se săruta pasional cu Aris Eram, fiul Andreei Esca. După ce au mâncat la un restaurant indian din București, cei doi au plecat spre mașina Laurei. Aceasta l-a dus pe Aris acasă, iar într-un moment de intimitate, cei doi au început să se sărute cu pasiune. Pentru a păstra discreția, Laura a stins lumina în mașină, asigurându-se astfel că nimeni nu îi privește.  

După ce au apărut imaginile cu ea și Aris, Laura a fost amuzată și a spus că nu are nimic de comentat pe seama acestui subiect. „Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro. 

Acum, Laura Giurcanu a fost surprinsă la mall, în timp ce mergea la film împreună cu Cesar, care pare a fi iubitul ei, potrivit spynews.ro. Cei doi au avut o relație de câțiva ani, iar mai apoi s-au despărțit după ce el i-a fost infidel.

Laura Giurcanu, împreună cu fostul logodnic, după ce s-a sărutat cu Aris Eram Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Laura Giurcanu a fost înșelată de fostul logodnic 

Laura Giurcanu a trăit șocul vieții sale când a fost înșelată de logodnic. La acea vreme era revoltată și hotărâtă să nu ierte nimic, însă se pare că acum a revenit la sentimente mai bune și s-a decis să îi mai acorde o șansă lui Cesar.  

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar această relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.  

Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre sta înainte de a devenit un subiect de bâfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfect, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, declara Laura Giurcanu, după ce a fost înșelată de Cesar.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton