; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura cosoi vacanta dubai

Laura Cosoi, o nouă vacanță în plină pandemie alături de familie. Ce destinație a ales actrița

15 April 2021

Laura Cosoi se bucură de o nouă vacanță după ce, la începutul lui ianuarie, actrița alături de buna ei prietenă Adela Popescu au petrecut începutul de an în Maldive.

De această dată,  Laura și-a luat soțul și copiii și au plecat spre Dubai.  În urmă cu aproximativ o săptămână, Laura Cosoi, fiicele și soțul au părăsit România. S-au îmbarcat în avion, destinația finală fiind Dubai.

La momentul respectiv actrița scria în mediul online: „Pare că încet, încet ne reluăm viețile! Unde ai pleca cu primul avion?'.

Familia Cosoi-Curticăpean au ales să se bucure de soare, mare și de experiențele minunate ale Dubaiului:  au vizitat un acvariu, au făcut plajă și au mers în deșert. Deși au trecut 8 luni de când a născut al doilea copil, Laura a revenit la formele sale și s-a fotografiat în costumul de baie, cei care o urmăresc în online admirând-o din plin: „Ești frumoasă! Ce bine arăți'.

 Vezi galeria foto >

Laura a mai postat și un mesaj de impact, adresat femeilor care o urmăresc:

„În momentul asta sunt în Dubai și realizez cât suntem de diferiți că oameni, cultură, civilizație… din clipă în care deschid ușa și dau nas în nas cu altă nație. Pe scurt, femeile ajung să nu se mai accepte pe ele însele așa cum sunt și să se raporteze la un prototip. Să ajungă, cu exagerările de rigoare, fără fond. Care-i treaba cu retusul pozelor vs naturalețe? Ai îmbătrânit? Și ce dacă? Fentarea' timpului nu ne oferă anii înapoi. Cel mai bine e să fii împăcat cu trecerea lor inevitabilă. Să te încarci cu experiență frumoasă a anilor împliniți și să îi faci de calitate pe cei care vor veni. În rest, e sănătos să fii în acord cu alegerile făcute'. Și de data aceasta urmăritoarele ei au reacționat: „90% dintre vedete și influenceri își retușează pozele, dar problema nu este aceasta…singură îngrijorare este că adolescentele și nu numai le iau ca și exemplu. Trist!'

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună au două fetițe, pe Rita și Vera. Recent, cei doi au declarat că nu se opresc aici, își doresc mai mulți copii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare