; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi

Laura Cosoi va avea rolul principal într-un film

10 January 2013

Actriţa din serialul Pariu cu viaţa' de la Pro TV, care a împlinit 31 de ani pe 2 ianuarie, este pusă pe fapte mari anul acesta.

Ziua ei (2 ianuarie, când a împlinit 31 de ani) a prins-o departe de ţară, într-un loc călduros. Ultimii ani aşa şi-a petrecut ziua de naştere şi nu a existat nici un motiv să „strice' tradiţia, chiar dacă „îmi place foarte mult să petrec alături de prieteni, de familie.' Nu a avut mari dorinţe de cadouri, ci doar să îmi păstrez aceeaşi bucurie de viaţă şi efervescenţă cu care îmi place să trăiesc.'

Anul trecut a fost unul al schimbărilor pentru Laura Cosoi, atât pe plan personal cât şi profesional. S-a despărţit de Smiley, după o relaţie de aproape cinci ani şi, după câteva luni, a început o nouă relaţie, cu Cosmin, un bărbat pe care îl ştia de multă vreme.

A fost un an plin, cu schimbări, cu surprize, un an care per total mi-a oferit, cu siguranţă, o temelie solidă pentru viitor'.

Laura spune că există toate premisele ca lucrurile bune începute în 2012 să continue. „Voi juca într-un film în regia lui Cristian Comeagă, unde voi avea rolul principal feminin. Filmările deja au început, dar partea cu mine se filmează abia în primăvară'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare