Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, schimbare radicală de look. Cum arată după ce a renunțat la blond și și-a făcut breton

Laura Cosoi, schimbare radicală de look. Cum arată după ce a renunțat la blond și și-a făcut breton
15

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, traversează o perioadă foarte bună a vieții sale. Este implicată în numeroase proiecte, așteaptă nașterea celui de-al patrulea său copil și are un tonus de invidiat. Vedeta a decis să-și schimbe look-ul radical, chiar la început de primăvară. Iată cum arată acum actrița!

Laura Cosoi a trecut printr-o nouă schimbare de look

Laura Cosoi și-a schimbat look-ul chiar la începutul primăverii. În ciuda vremii care nu reflectă încă trecerea în noul anotimp, actrița a decis să marcheze momentul în care natura revine la viață.

Laura și-a schimbat coafura și culoarea părului, iar acum strălucește. Ea împărtășește frecvent momente din viața sa cu fanii pe rețelele de socializare și a postat mai multe fotografii după ce a vizitat salonul de înfrumusețare. Rezultatul i-a surprins pe fani în mod plăcut!

laura-cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Actrița nu s-a limitat doar la schimbarea culorii părului. Laura Cosoi a ales săadauge și un breton la noul său look, iar această coafură o pune în valoare, evidențiindu-i trăsăturile.

În ceea ce privește culoarea, aceasta rămâne în tonuri de blond, dar cu nuanțe spre portocaliu. În imaginea pe care Laura a distribuit-o, fanii au putut remarca faptul că vedeta a ales să se afișeze fără pic de machiaj și s-a expus în mediul online complet naturală.

„În sfârșit cineva care se acceptă fără filtre și machiaj excesiv. Felicitări!” „Ești superbă, In sfârșit o vedeta care mai promovează naturalețea și simplitatea! Daca ar fi mai multe astfel de exemple poate și fetele/femeile din ziua de azi ar mai fericite și mai naturale! Felicitări,Laura!”, „Parcă e mai interesantă culoarea asta! O schimbare e binevenită și parcă mai bine cu breton!”, au fost o parte dintre comentariile pe care le-a primit Laura Cosoi.

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară

Laura Cosoi are deja trei fetițe alături de Cosmin Curticăpean, pe care-l consideră bărbatul perfect din toate punctele de vedere. Afaceristul este discret atunci când vine vorba despre familie și preferă să nu acorde interviuri.

Laura CosoiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 15

Recent, Laura Cosoi i-a încântat pe fanii săi cu o veste bună, dezvăluind că a aflat sexul celui de-al patrulea bebeluș. Cu toate acestea, artista păstrează misterul în privința acestui detaliu, preferând să nu îl dezvăluie publicului. Ea a menționat că știa deja sexul și numele bebelușului încă de dinainte de a rămâne însărcinată.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a declarat Laura Cosoi, conform Pro TV.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton