; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura cosoi

Laura Cosoi și soțul ei pregătesc botezul fetiței lor. „Nu avem ajutoare. O să fie ceva în natură, foarte restrâns”

23 September 2020

Laura Cosoi și soțul ei se pregătesc de botezul fetiței lor, Vera, care va avea loc într-un cadru, restrâns alături de familie. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV,  vedeta a lăsat să se înțeleagă că este pregătită pentru al treilea copil.
Actrița a mărturisit că își împarte sarcinile pe cât posibil cu partenerul ei, Cosmin, și că în momentul de față nu au ajutoare și nici nu au în gând să angajeze o bonă.

Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea', a declarat Laura Cosoi în cadrul emisunea Vorbește lumea.

Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia', a mai declarat Laura Cosoi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare