Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au gândit să adopte un copil. De ce nu au făcut acest pas

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au gândit să adopte un copil. De ce nu au făcut acest pas
13

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au trei copii împreună, iar cel de-al patrulea va veni pe lume în curând. Actrița a oferit noi detalii despre cum ea și soțul ei au grijă de cele mici în egală măsură și cât de implicat este Cosmin. Pe de altă parte, ea a mai spus că s-au gândit să și adopte un copil, deși au deja o familie numeroasă.  

Laura Cosoi are un soț implicat 

Laura Cosoi se împarte între viața de mamă și viața profesională. Actrița joacă în serialul „Bravo, tată!”, de la Antena 1, dar este și prezentatoarea emisiunii „Vacanță de vedetă”, de la Antena Stars. Dacă vă întrebați cum reușește Laura Cosoi să îmbine cariera cu creșterea micuțelor ei, aflați că ea se bucură de tot sprijinul soțului ei, care petrece foarte mult timp cu cele trei fiice ale lor: Rita, Vera și Lara. De asemenea, cei doi urmează să devină din nou părinți, pentru că Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară.  

Cred că amândoi, și eu și Cosmin, petrecem majoritatea timpului cu fetele. Noi nu am avut bonă pentru copii. Întotdeauna am avut pe cineva care ne-a ajutat în casă, la curățenie. Părinții fiind ba în Ardeal, ba în Moldova, veneau ocazional. Plus că ei au lucrat până de curând, mă refer aici în special la părinții lui Cosmin care s-au pensionat de curând. Iar mama încă era în activitate. Adică mama nu putea să vină chiar tot timpul. Mama m-a ajutat mult cu bebelușii și părinții lui Cosmin apoi. Deci nu am avut bonă, dar ne-am ajutat reciproc, eu și Cosmin. În primul rând, noi doi am fost baza”, a spus Laura Cosoi, în podcastul lui Damian Drăghici.  

Eu am un soț foarte implicat. Realmente, în viața lui nu există ceva mai important decât noi. Tot ce face, face în așa fel încât să fie acasă când e nevoie. Pe de altă parte, avem foarte mult timp și liber pentru că toți copiii merg la creșă și la grădiniță. De la un an le-am dat și a fost foarte frumos și ușor. Imunitatea s-a întărit, nu au fost foarte bolnăvicioase, s-au adaptat ușor”, a mai povestit actrița.  

Laura Cosoi, despre moartea mamei sale  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Laura Cosoi și soțul ei își doresc să adopte un copil 

De asemenea, Laura Cosoi a dezvăluit că ea și Cosmin Curticăpean s-au gândit să și adopte un copil. Nu au ajuns să facă încă acest pas pentru că nu știu cum ar reuși să gestioneze întreaga situație, în așa fel încât să nu facă diferențe. 

„Ne-am gândit la asta, la un moment dat. Am observat și alte familii care au copii naturali și copii adoptați, întotdeauna e ceva… E foarte greu de gestionat. E acolo ceva emoțional foarte greu și nu știu dacă am putea gestiona asta. Ne-am dori foarte mult. Noi nu știm dacă nu vom face, că nu am găsit încă rețeta care ar putea să funcționeze în așa fel încât să nu existe diferențe”, a mai povestit Laura Cosoi.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton