Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi și-a creștinat fiica în Maramureș. Imagini de la botezul Aidei. Invitații au petrecut în mijlocul naturii

Laura Cosoi și-a creștinat fiica în Maramureș. Imagini de la botezul Aidei. Invitații au petrecut în mijlocul naturii
14

de Cristina Țapu,

Ultima zi de vară a fost cu adevărat specială pentru Laura Cosoi. Actrița și-a botezat cea de-a patra fiică, pe Aida. Ceremonia a avut loc în Maramureș, iar la eveniment au participat familia și prietenii apropiați. Petrecerea care a avut loc după botez a fost una atipică, desfășurată într-un cadru parcă desprins din povești!

Laura Cosoi și-a botezat fiica în Maramureș

Pe 31 august, Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean și-au botezat cea de-a patra fiica, pe micuța Aidam care poartă un nume cu o însemnătate specială.

„Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetiță noastră și că se numește Aida. Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă «dar», «reîntâlnire», «a ajuta», «fericire». Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri… Aida este «copilul dar» și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!”, transmitea Laura Cosoi, pe pagina personală de Instagram.

cosoi 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Slujba de creștinare a mezinei familiei a avut loc într-o biserică catolică, la care au participat câțiva membri ai familiei și prieteni apropiați. Laura Cosoi, îmbrăcată în alb, a ținut aproape tot timpul bebelușul în brațe, care purta o rochiță albă deosebită.

Surorile mai mari, Rita, Vera și Lara, au fost îmbrăcate în rochii de un portocaliu pal și au purtat coronițe din flori naturale. După ceremonie, invitații au petrecut în aer liber, într-o grădină din Maramureș, unde s-au bucurat de preparate tradiționale gătite la ceaun și de muzică populară interpretată de artiști îmbrăcați în costume tradiționale.

De la eveniment nu a lipsit buna prietenă a Laurei Cosoi, Adela Popescu. Fosta prezentatoare a purtat, la rândul său, o ținută lejeră și a sosit însoțită de către partenerul ei de viață, Radu Vâlcan.

În noaptea de 28 spre 29 iulie, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară! Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său de Instagram. Laura și Cosmin Curticăpean mai au împreună trei fetițe, iar anul acesta au împlinit 12 ani de relație și 9 ani de căsătorie.

Laura Cosoi susține că micuța Aida este un miracol al divinității

Laura Cosoi se înțelege de minune cu cel mai nou membru al familiei și susține că între ea și Aida există o comunicare specială, mai presus de orice. De altfel, actrița povestea că a visat că va avea patru copii, iar numele Aidei i s-a arătat într-un vis.

Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform artistei. Cei doi se cunosc de mai bine de 2 decenii și au o relație de 12 ani. Anul acesta au împlinit 9 ani de căsătorie, iar Laura se declara la fel de îndrăgostită ca în prima zi.

Laura Cosoi a recunoscut că, după părerea ei, concediul de doi ani pentru creșterea copilului este periculos pentru femei. Actrița a spus că proaspetele mămici au nevoie de socializare și de timp pentru ele, nu de izolare prelungită care poate dăuna stării psihice.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

.


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton