; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi

Laura Cosoi s-a deconectat de tot ce înseamnă știri la zi. „Mi-am creat propriul univers”

27 April 2020

De când s-au impus măsurile de izolare la domiciliu, Laura Cosoi a ales să se autoizoleze la Târgu Mureș, la socrii ei, tocmai pentru ca fiica ei, Rita, să se bucure de spațiul pe care îl oferă casa bunicilor. Însărcinată cu al doilea copil, Laura a decis să nu se mai încarce negativ și să nu mai fie atentă la toate știrile care circulă în această perioadă.

Actrița a optat să nu mai afle toate știrile legate de ceea ce înseamnă pandemia pentru a-li păstra sănătatea psihică și optimismul. 

„Sunt mai bine de 10 zile de când nu mă mai uit la știri. Mi-am creat propriul univers acasă, între patru pereți și o bucățică de grădină plină ochi de primăvară. Zilnic vorbesc la telefon cu cei dragi, aprind lumânări pentru cei care nu mai sunt printre noi și îmi imaginez tot felul de scenarii despre cum va fi lumea când toate astea vor trece. Avem oare capacitatea să uităm complet de episodul „pandemiei' sau vor rămâne urme în tot ce presupune viitorul nostru?', a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Actrița urmează să devină mamă pentru a doua oară anunțând totodată că așteaptă o fetiță. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare