Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, prima fotografie cu mezina familiei. „Am știut că va face parte din viața noastră încă de acum doi ani”

Laura Cosoi, prima fotografie cu mezina familiei. „Am știut că va face parte din viața noastră încă de acum doi ani”
14

de Cătălina Matei,

La două zile după ce a născut pentru a patra oară, Laura Cosoi a postat pe contul său de Instagram și prima fotografie în care își ține fetița în brațe. Mezina a primit numele Aida și este un copil predestinat, după cum a povestit mama sa.

Pe 28 iulie, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară! Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său de Instagram, unde a postat o imagine emoționantă cu mâna micuței, născută în zodia Leu.

Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi în postarea cu pricina.

Iar acum, prezentatoarea emisiunii „Vacanță de vedetă” de la Antena Stars și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu o altă postare emoționantă. Laura Cosoi a publicat prima fotografie în care îți ține cea de-a patra fetiță în brațe.

Duminică dimineaţa eram la slujbă şi când am ieşit, i-am spus lui Cosmin: “Ce special mi se pare să naşti un copil în zi sfântă de duminică!”. Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g şi 54 cm.

Am ştiut că va face parte din viaţa noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis şi mi-a spus că o să vină, că este fetiţa noastră şi că se numeşte Aida.

Aşadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă “dar”, “reîntâlnire”, “a ajuta”, “fericire”. Ştiu că a venit cu un scop, aşa cum vin copiii pe lume, să ne înveţe lucruri … Aida este “copilul dar” şi încă de când era în burtică a avut menirea să bucure şi să vindece!

Mulţumim, Aida, că ne-ai ales pe noi şi simt că surioarele te-au chemat! Probabil ştiu ele ceva!”, a scris Laura Cosoi în dreptul imaginii în care o ține pe mezina familiei în brațe.

„Când ne cuprindem copiii cu privirile ştim că Dumnezeu este cu noi şi nu contenim să îi mulţumim! Te iubim, Aida! Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteţi darul, pacea, lumina şi muzica vieţii noastre!

Mami, te simt”, a încheiat actrița postarea sa.

Între timp, Laura Cosoi s-a externat din spitalul unde a adus pe lume cea de-a patra fetiță și a ajuns cu micuța deja acasă, după cum dezvăluie în imaginele postate în secțiunea InstaStory.

screenshot-2024-07-31-090214Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Laura Cosoi, una dintre vocile din animația „10 vieți norocoase”

Actrița îndrăgită, de patru ori mămică și autor apreciat în zona de parenting și cooking, Laura Cosoi își demonstrează încă o dată talentul creativ și capacitatea incredibilă de a se adapta și devine una dintre vocile principale în animația „10 vieți norocoase” care are premiera din 16 august în exclusivitate pe marile ecrane din țară. Filmul animat de aventură destinat întregii familii este distribuit de Vertical Entertainment și va putea fi vizionat doar în varianta 2D dublată în limba română.

Când au început înregistrările în studioul de dublaj, Laura era încă însărcinată așteptând cel de-al patrulea copil, însă proiectul i-a plăcut atât de mult, încât a acceptat pe loc propunerea de a deveni un personaj animat, pentru prima dată de când este mămică:

laura-cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 14

Cred că orice actor își dorește să dubleze un desen animat. Tot ce pot să spun e că m-am bucurat mult! E un pas important în cariera mea, e un lucru pe care-l fac din suflet și mă entuziasmează că de data asta voi fi în sală alături de fetele mele. Sunt absolut convinsă că vor fi fascinate de povestea din film, dar și de faptul că mama lor a fost parte din acest proiect. Spun că a fost solicitant, pentru că în dublajele pentru desene animate trebuie să interpretezi, nu doar să citești un text. Pur și simplu îl joci. Cât privește personajul, mi-a plăcut mult să fiu Rose. E o fată foarte faină, cu temperament, știe ce vrea, e ambițioasă, dar totodată bună. Un mix foarte interesant”, povestește Laura cu încântare.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton