Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, strălucitoare pe covorul roșu. Actrița a bifat prima apariție publică de la nașterea Aidei

Laura Cosoi, strălucitoare pe covorul roșu. Actrița a bifat prima apariție publică de la nașterea Aidei
13

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, a bifat prima apariție publică de când a născut. Actrița a participat la petrecerea Viva! Influecers Party și a atras privirile tuturor atunci când a pășit pe covorul roșu într-o ținută foarte îndrăzneață.

Laura Cosoi, prima apariție la un eveniment monden după nașterea Aidei

Deși au trecut mai puțin de două luni de când Laura Cosoi a adus-o pe lume pe Aida, cea de-a patra sa fiică, actrița a revenit rapid la activitățile obișnuite. Așadar, ea nu a putut lipsit de la petrecerea Viva! care a avut loc în cursul serii de 18 septembrie. Laura a purtat o rochie neagră transparentă, însoțită de un sacou de aceeași culoare, iar fericirea i s-a putut citi cu ușurință pe chip.

laura cosoi 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Actrița nu a pășit singură pe covorul roșu, ci alături de bunele sale prietene Adela Popescu și Ada Condeescu. Este un lucru cunoscut faptul că soțul vedetei, Cosmin Curticăpean, nu este un împătimit al evenimentelor mondene și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Pe 31 august, Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean și-au botezat cea de-a patra fiică, pe micuța Aida care poartă un nume cu o însemnătate specială. Actrița a povestit, în repetate rânduri, că a visat că va avea încă o fiică și că aceasta va purta numele de Aida, așadar consideră că venirea pe lume a micuței este un semn de la divinitate.

După ceremonie, invitații au petrecut în aer liber, într-o grădină din Maramureș, unde s-au bucurat de preparate tradiționale gătite la ceaun și de muzică populară interpretată de artiști îmbrăcați în costume tradiționale. De la eveniment nu au lipsit prietenele cele mai bune ale actriței. Adela Popescu și Andreea Ibacka au fost doar două dintre vedetele care i-au fost alături Laurei și familiei sale în acele clipe speciale.

Laura Cosoi are un rol îndrăzneț în Retreat Vama Veche

Deși a născut în urmă cu mai puțin de două luni, Laura Cosoi a revenit deja la activitățile sale obișnuite și și-a reluat o parte dintre proiectele de suflet, printre care se numără și emisiunea „Vacanță de vedetă” de la AntenaStars. Actrița este de părere că mămicile nu trebuie să stea în concediu maternal timp de doi ani pentru că astfel se izolează de lume, iar acest lucru este unul dăunător din punct de vedere psihic.

Laura si Toto Dumitrescu 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Mai mult decât atât, fanii o pot vedea și în filmul de comedie Retreat Vama Veche, care va fi disponibil în cinematografele din întreaga țară începând cu data de 18 octombrie 2024.

În această peliculă, Laura joacă rolul Danei, o femeie cu o carieră de succes, dar care pare să fie ocolită de norocul în dragoste. Dana este în căutarea marii iubiri, dar nu are încredere în bărbați, cu care preferă să aibă doar aventuri de scurtă durată, de frica de a nu suferi.

Sursă foto: Revista Viva! – Vertical Entertainment – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton