Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, pictorial provocator în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată cu rochie minusculă și piercinguri false

Laura Cosoi, pictorial provocator în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată cu rochie minusculă și piercinguri false
18

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este însărcinată pentru a patra oară și urmează să nască curând. Cu toate acestea, actrița este foarte activă și continuă să fie implicată în numeroase proiecte. Recent, ea a fost protagonista unui shooting foto provocator, în care a arătat fanilor o altă latură a sa. Iată cum au reacționat fanii.

Laura Cosoi a fost protagonista unui pictorial provocator

Laura Cosoi urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil al cuplului Cosoi-Curticăpean, însă acest lucru nu o împiedică să fie foarte implicată în proiectele pe care le desfășoară.

Recent, Laura a participat la un shooting foto spectaculos, iar fanii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut rezultatul final. Pentru shooting, Laura a fost transformată într-o fată rea, așa cum admiratorii nu au mai văzut-o până acum. Îmbrăcată într-o rochie mini, cu tocuri amețitoare, geacă de piele, piercinguri false și machiaj strident, Laura a pozat provocator.

Laura Cosoi 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Fanii au fost impresionați de transformarea cameleonică și i-au adresat numeroase complimente artistei: „Senzațională!”,, „Dacă frumusețea ar fi o clipă, tu ai fi eternitatea!”,, „Doamne, cât de frumoasă ești!”,, „Ești superbă!”, „Hot!, au fost doar o parte dintre comentariile scrise de către admiratorii vedetei.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fete superbe, iar vedeta este însărcinată pentru a patra oară. Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și este soțul ideal, conform artistei.

Laura Cosoi si sotul ei isi doresc sa adopte un copil  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Laura Cosoi, soția lui Cosmin Curticăpean, a dezvăluit că este o persoană extrem de credincioasă. Conform artistei, faptul că a visat sexul și numele copilului a fost perceput ca un semn divin în viața ei.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a declarat Laura Cosoi, conform Pro TV.

Laura Cosoi și-a pierdut mama la finalul anului trecut

La finalul anului trecut, Laura Cosoi a trecut prin momente foarte dificile întrucât mama sa a murit după o luptă îndelungată cu o boală necruțătoare.

Ligia Cosoi avea doar 65 de ani în momentul în car a încetat din viață. Laura Cosoi a spus că regretă faptul că fiicele ei nu vor avea ocazia să o cunoască pe mama ei cu adevărat.  

Mi-a părut foarte rău, și am realizat când nu a mai fost mama, că îmi pare foarte rău că fetele nu au apucat să o cunoască cum o știam eu la vârsta aia. Mama a fost un exemplu pentru atâtea generații de copii și de femei. A fost o maestră, o întruchipare a feminității. A fost profesoară de mișcare scenică la Universitatea de Arte din Iași, dar ea a fost prima persoană care a fost campioana României la gimnastică ritmică, făcea gimnastica la matinalul de pe vremea lui Ceaușescu, apoi a adus prima școală de dans sportiv din Moldova, a avut prima școală de modele din Moldova. Ea a fost un model din toate punctele de vedere. Ea ne-a învățat pe noi să fim femei”, povestea Laura Cosoi, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton