Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi a sărbătorit ziua de naștere a fiicelor. Actrița a organizat o petrecere plină de culoare, chiar în curtea casei

Laura Cosoi a sărbătorit ziua de naștere a fiicelor. Actrița a organizat o petrecere plină de culoare, chiar în curtea casei
14

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au organizat o petrecere extraordinară pentru fiicele lor, în weekend! Cu ocazia zilei de naștere a Larei, mezina familiei, părinții au pregătit o surpriză de neuitat, nu doar pentru ea, ci și pentru surorile ei! Evenimentul a avut loc în curtea casei lor, care a fost decorată în stil rustic, ca pentru o petrecere câmpenească. Iată imaginile spectaculoase de la petrecere!

Laura Cosoi a organizat o petrecere superbă pentru cele trei fiice

Lara, mezina familiei, a împlinit recent 2 ani, iar Laura și Cosmin Curticăpean au organizat o petrecere pe cinste pentru fiica lor. Ținând cont că și restul fetelor sunt născute în perioada verii, Laura și Cosmin au decis să le includă și pe acestea și le-au cumpărat și lor torturi.

Ulterior, vedeta, care este aproape de a naște cel de-al patrulea copil, a postat un filmuleț de la petrecere, arătând că și adulții au fost bine tratați. Paella și sangria au fost deliciile pregătite pentru părinți, alegeri inspirate pentru vremea caniculară și o petrecere desfășurată în curtea casei.

Cele trei fetițe au avut torturi separate, fiecare dintre ele conform preferințelor sărbătoritelor. Nu a lipsit un loc de joacă amenajat, decorațiunile colorate și baloanele, așadar copiii cu siguranță s-au simțit foarte bine și s-au distrat pe cinste.

laura-cosoi-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Cum fetele sunt născute vara, ieri le-am sărbătorit în curtea casei noastre alături de familie și muuuulți prieteni. Este primul an în care am reușit să organizăm o petrecere pentru toate trei și a ieșit exact că un vals al florilor.

Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei, decorul splendid cu multe baloane, torturi savuroase cu personaje, pirat, muzică pentru toate gusturile, iar noi, adulții, ne-am bucurat să fim în preajma lor savurând paella și sangria că la mama ei acasă.

Am spus în sinea mea că dacă am să supraviețuiesc și acestui moment atât de important pentru fete și familia noastră și dacă totul iese bine, mă înclin și nu mai cer nimic. Poate doar să reușesc să mai filmez câteva zile pentru un documentar.

Mărturie la cum a fost ieri sunt aceste imagini surprinse în plină magie, cu toată energia copiilor care ne încarcă clipă de clipă cu voie bună, optimism și lumină! Cât suntem de norocoși.

La multi ani Lara, Vera si Rita! Ne-ati dat lumea peste cap în cel mai uimitor mod cu putință! Vă mulțumim că ne-ați ales și că sunteți atât de bune și răbdatoare cu noi. Vă iubim”, 
a fost mesajul pe care Laura Cosoi l-a scris în dreptul unui filmuleț realizat în timpul petrecerii.

Laura va naște curând cel de-al patrulea copil al cuplului

Dacă vă întrebați cum reușește Laura Cosoi să îmbine cariera cu creșterea micuțelor ei, aflați că ea se bucură de tot sprijinul soțului ei, care petrece foarte mult timp cu cele trei fiice ale lor: Rita, Vera și Lara. De asemenea, cei doi urmează să devină din nou părinți, pentru că Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară.  

Cred că amândoi, și eu și Cosmin, petrecem majoritatea timpului cu fetele. Noi nu am avut bonă pentru copii. Întotdeauna am avut pe cineva care ne-a ajutat în casă, la curățenie. Părinții fiind ba în Ardeal, ba în Moldova, veneau ocazional. Plus că ei au lucrat până de curând, mă refer aici în special la părinții lui Cosmin care s-au pensionat de curând. Iar mama încă era în activitate. Adică mama nu putea să vină chiar tot timpul. Mama m-a ajutat mult cu bebelușii și părinții lui Cosmin apoi. Deci nu am avut bonă, dar ne-am ajutat reciproc, eu și Cosmin. În primul rând, noi doi am fost baza”, a spus Laura Cosoi, în podcastul lui Damian Drăghici.  

Acum mai bine de un an, Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Ea a povestit că, în relațiile anterioare, era foarte masculină și că abia după ce l-a cunoscut pe Cosmin, a început să fie mai relaxată. Ea a mai declarat că se certau mult în primul an de relație din cauza faptului că ea își asuma mult prea multe responsabilități.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton