Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, petrecere în avans pentru fiica sa, Lara. Mezina familiei va împlini 1 an

Laura Cosoi, petrecere în avans pentru fiica sa, Lara. Mezina familiei va împlini 1 an
11

de Cătălina Matei,

În weekend-ul care a trecut, Laura Cosoi a avut parte de un eveniment special. Actrița din „Retreat Vama Veche” a organizat o petrecere specială pentru a o sărbători în avans pe Lara, cea de-a treia fetiță a sa, care va împlini 1 an pe 23 iunie.

Laura Cosoi și-a aniversat în avans fetița cea mică. Lara împlinește 1 an

Bucurii, emoții și, mai ales, agitație! De toate acestea a avut parte Laura Cosoi la sfârșitul săptămânii trecute, când a sărbătorit-o în avans pe cea de-a treia fetiță a sa. Lara va împlini 1 an pe 23 iunie, iar părinții ei i-au organizat o petrecere specială, în grădina casei lor, alături de familie și de prietenii apropiați.

Am trecut cu bine peste weekendul aglomerat de evenimente, de care îmi era puţin teamă! A fost plin de clipe frumoase, mai ales că am sărbătorit-o pe Lara în avans. A fost o petrecere în curtea noastră, alături de familie şi prieteni, cu prosecco, tort delicios, muzică bună, paellea gătită live la cel mai profesionist nivel, cu magician, râsetele copiilor, jocuri şi soare încins, pentru că mai târziu în noapte să dansăm în ploaie plini de energie şi recunoştinţa că trăim toate astea împreună!”, a scris Laura Cosoi într-o postare pe contul său de Instagram, unde a publicat mai multe imagini de la petrecere.

Alături de surorile sale mai mari, Rita și Vera, Lara s-a bucurat din plin de atmosfera de petrecere asigurată de animatori, printre care s-a regăsit și magicianul MagiTot. Fetițele Laurei Cosoi au fost asortate perfect, cu același model de rochiță și părul strâns într-un mic coc.

De la petrecere a lipsit însă Adela Popescu, aflată în vacanță în Bali, alături de cei trei băieți ai săi și de Radu Vâlcan.

Laura Cosoi, petrecere în avans pentru fiica sa, Lara. Mezina familiei va împlini 1 anIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Laura Cosoi, în „Retreat Vama Veche”

Alături de bunele sale prietene, Adela Popescu și Ada Condeescu, Laura Cosoi a încheiat recent filmările pentru pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche, o comedie romantică urbană ce adună pe plaja de la Vama Veche și în cele mai hype locuri din București o distribuție cu actori mari dar și cu personalități digitale, cu comunități online de milioane de fani.

Cele trei își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din această producție al cărei scenariu este scris de Ovidiu Niculescu.

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton