Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, noi imagini de la botezul fiicei sale, Aida. Ce mesaj i-a transmis mezinei familiei: „Ne dai lecții mari despre viață!”

Laura Cosoi, noi imagini de la botezul fiicei sale, Aida. Ce mesaj i-a transmis mezinei familiei: „Ne dai lecții mari despre viață!”
21

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, și-a botezat cea de-a patra fetiță, pe Aida, în urmă cu doar câteva zile, în Maramureș. Actrița este foarte activă pe pagina personală de Instagram, așadar a distribuit noi imagini de la ceremonia care a avut loc într-o biserică catolică. Laura și Cosmin au organizat pentru Aida o ceremonie desprinsă din povești, iar invitații s-au distrat pe cinste după creștinarea mezinei familiei.

Laura Cosoi a publicat noi imagini de la botezul fiicei sale, Aida

La câteva zile de la botezul Aidei, actrița a distribuit pe contul personal de Instagram noi imagini de la creștinarea fetiței, alături de un mesaj emoționant.

„Copleșiți, emoționați, împliniți, fericiți! Botezul Aidei a fost un vis frumos de vara! Îți mulțumim, copil frumos și bun, că ne-ai adunat împreună, că ai fost cuminte, că, deși ești mică, ne dai lecții mari despre cum trebuie să fie viață de fapt, despre trăit și simțit înainte de toate! Te iubim, Aida! Le mulțumim din suflet celor prezenți, preotului Vereș Atilla care a slujit atât de frumos în biserica Româno-Catolică din Baia Sprie, Cvartetul Fundației Culturale Euroart Baia Mare (…)”, a fost mesajul scris de Laura Cosoi.

botez aida 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Pe 31 august, Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean și-au botezat cea de-a patra fiică, pe micuța Aida care poartă un nume cu o însemnătate specială. Actrița a povestit, în repetate rânduri, că a visat că va avea încă o fiică și că aceasta va purta numele de Aida, așadar consideră că venirea pe lume a micuței este un semn de la divinitate.

Aida a fost botezată în Maramureș, locul de suflet al mamei sale

Slujba de creștinare a mezinei familiei a avut loc într-o biserică catolică din Maramureș, la care au participat câțiva membri ai familiei și prieteni apropiați. Laura Cosoi, îmbrăcată în alb, a ținut aproape tot timpul bebelușul în brațe, care purta o rochiță albă deosebită. Surorile mai mari, Rita, Vera și Lara, au fost îmbrăcate în rochii de un portocaliu pal și au purtat coronițe din flori naturale. 

Laura Cosoi (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 21

După ceremonie, invitații au petrecut în aer liber, într-o grădină din Maramureș, unde s-au bucurat de preparate tradiționale gătite la ceaun și de muzică populară interpretată de artiști îmbrăcați în costume tradiționale. De la eveniment nu au lipsit prietenele cele mai bune ale actriței. Adela Popescu și Andreea Ibacka au fost doar două dintre vedetele care i-au fost alături Laurei și familiei sale în acele clipe speciale.

Deși a născut în urmă cu mai puțin de o lună, Laura Cosoi a revenit deja la activitățile sale obișnuite și și-a reluat o parte dintre proiectele de suflet, printre care se numără și emisiunea „Vacanță de vedetă” de la AntenaStars. Actrița este de părere că mămicile nu trebuie să stea în concediu maternal timp de doi ani pentru că astfel se izolează de lume, iar acest lucru este unul dăunător din punct de vedere psihic.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi – Andreea Ibacka

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton