Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi nu a renunțat la filmări, deși va naște curând. Cu ce probleme se confruntă în ultimul trimestru al sarcinii

Laura Cosoi nu a renunțat la filmări, deși va naște curând. Cu ce probleme se confruntă în ultimul trimestru al sarcinii
17

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este însărcinată pentru a patra oară și va naște din moment în moment, însă continuă să fie la fel de activă și nu a renunțat la proiectele sale. Iată ce declarații a făcut îndrăgita actriță despre cea de-a patra sarcină!

Laura Cosoi nu a renunțat la proiecte în perioada sarcinii

Laura Cosoi va naște curând, însă este la fel de activă și nu are timp de odihnă. Își împarte timpul între proiectele pe care le are și ultimele detalii pe care trebuie să le pună la punct pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al său.

„În următoarea perioadă eu m-am gândit că am intrat într-un concediu prenatal, însă nu am prea intrat, pentru că mai am filmări (…) Mai am proiectele mele, nu m-am oprit, însă recunosc că îmi place foarte mult să-mi petrec timpul cu copiii acum, să mă gândesc pentru bebeluș ce pregătesc, camera, am foarte multe idei, am comandat căruciorul”, a declarat Laura Cosoi, conform Spynews.

laura 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Laura Cosoi a dezvăluit că se confruntă și cu mici probleme în ultimul semestru al sarcinii. Vedeta se luptă cu insomniile, dar reușește să ducă la capăt tot ce-și propune, având o energie pur și simplu debordantă.

„Nu dorm noaptea, dar face parte din proces. E o pregătire firească pentru ceea ce urmează să vină, pentru că atunci când bebelușul are o lună, două, chiar trei, nopțile sunt mai albe. Rita chiar îmi spune că mă ajută, că va dormi cu mine și că atunci când bebelușul o să se trezească o să mă trezească ea. Ea încearcă să mă ajute, sunt fetițe și mi se pare că fetițele au instinctul matern de când se nasc. Sunt deosebite”, a completat actrița, potrivit sursei menționate anterior.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 9 ani de relație

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fete superbe, iar vedeta este însărcinată pentru a patra oară. Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform artistei. Cei doi se cunosc de mai bine de 2 decenii și au o relație de 12 ani. Anul acesta vor împlini 9 ani de căsătorie, iar Laura se declara la fel de îndrăgostită ca în prima zi.

laura-cosoi-5-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

„N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația.

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura Cosoi, atunci când a fost invitată la podcastul moderat de către Mihai Morar.

Cosmin Curticăpean preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale și nu acordă interviuri presei, așa cum declara și la începutul relației cu celebra actriță.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton