; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi

Laura Cosoi, mesaj emoţionant înainte să nască: „Nu ştiu dacă sunt pregătită”

30 May 2018

Nu mai este mult până când Laura Cosoi va deveni mama unei fetițe. Actrița și soțul ei, Cosmin, se pregătesc intens pentru marele moment, însă Laura nu știe dacă este încă pregătită.

Zielele trecute Laura anunța că după data de 15 iunie bebelușa sa poate veni pe lume în orice moment:

Medicii mi-au spus că de pe 15 iunie încolo pot să mă pregătesc. Vreau să nasc natural și am început să fac exerciții de respirație. Yoga mă ajută foarte mult, sportul în general. Am făcut morfologia fetală de trimestrul al III-lea, totul este ok. Fetița are aproape două kilograme, crește. Eu am luat opt kilograme până acum, mă simt bine, nu am pofte, pentru că nu am avut nici înainte. Intenționez să fac botezul în Maramureș', declara Laura în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Toată lumea o întreabă pe vedetă dacă este pregătită, dar s-a organizat din timp. Nu ştie însă dacă se simte gata de acel moment, ştie doar că se poate baza pe soţul său Cosmin, pe familia sa şi pe prieteni.

„Mă tot întreabă prietenii și familia dacă mă simt pregătită pentru venirea pe lume a micuței noastre. Nu știu dacă sunt pregătită, dar probabil voi află în curând.  ☺️ Însă știu că sunt informată, mă simt relaxată și de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze. Am alături de mine cel mai bun soț din lume, o familie care mă iubește și prieteni care mă înțeleg! Nu mi-am pregătit bagajul pentru maternitate pentru că nu voi avea nevoie de nimic.', a scris Laura pe Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare