; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi joacă pentru prima dată un rol negativ

31 January 2011

Laura Cosoi o face pe fata rea


Actriţa are primul rol negativ din carieră în „Moştenirea', dar şi-a făcut „încălzirea' în vară cu interpretarea unei soţii de mafiot în lungmetrajul „Naşa', care apare în primăvară.
.

Laura Cosoi debutează astăzi (31 ianuarie) în serialul „Moştenirea', de la Pro TV, şi are o partitură care reprezintă o premieră personală. „Am început de câteva luni să lucrez la proiectul «Moştenirea», în care am să interpretez primul rol negativ de până acum: sunt o italiancă pe nume Grazia, care vine în România să încurce tot ce a descurcat sora ei Romina (Cristina Cepraga)', ne-a spus ea.

În vară, Laura a filmat pentru pelicula „Naşa', produsă de MediaPro, în care joacă o soţie de mafiot, dar care e mai degrabă comică decât rea.

„Sunt soţia lui Mănase (interpretat de Mihai Bobonete, n.r.) şi avem împreună un bebeluş pe care «Naşa» l-a botezat şi, mai pe scurt, fără să intru în prea multe detalii, pot spune că suntem un fel de familie şoc', explică ea. Filmul „Naşa' va debuta pe marile ecrane pe 13 mai.

În 2011, Laura, care a împlinit 29 de ani la începutul acestei luni, şi-a făcut câteva planuri precise pentru ultimul an înainte de schimbarea prefixului.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare