; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi, în graţiile lui Nea Mărin la Serviţi,vă rog

Laura Cosoi, în graţiile lui Nea Mărin la “Serviţi,vă rog”

20 August 2013

Laura Cosoi, Andreea Tonciu şi Valentin Luca vor intra în “cantonamentul” vedetelor de la emisiunea “Serviţi, vă rog!”, astăzi şi mâine, de la 20.30, la Pro TV.

“Antrenorul” nea Mărin îi va lua într-o repriză de pregătire fizică şi pe Nicolae Mitea, iubitul lui Tonciu, pe Bogdan Boantă, unul dintre coregrafii emisiunii “Dansez pentru tine”, şi pe Valentin Luca, finalist al show-ului “Românii au talent”.

Laura Cosoi va primi numai laude din partea lui nea Mărin.

“A spălat vase, s-a descurcat excelent ca ospătăriţă, s-a implicat şi în spectacolul de la circ, tot timpul a muncit şi nici n-a vrut să intre în gaşca celor puşi pe prostii”, povesteşte gazda emisiunii.

Zi şi noapte, Laura nu va sta locului o clipă, fie că va pregăti de mâncare, va muta mobila şi va întreţine atmosfera de petrecere în club şi pe terasă.

Bogdan Boantă nu va scăpa de farsele membrilor echipei Bellucci. Coregrafului de la “Dansez pentru tine” îi vor face “baie” cu peşti morţi şi cu ulei şi ouă.

“Copiii antipatici” din sezonul trecut, Tonciu şi Mitea, se vor întoarce la “Serviţi, vă rog!”, de data aceasta mai puşi pe treabă ca niciodată. Dacă, vara trecută, cuplul nu prea a intrat în graţiile colegilor de suferinţă, în această ediţie ei vor fi mult mai cuminţi, deşi nu vor pierde nicio ocazie să se giugiulească. Cei doi vor servi la masă, vor căra saci de gunoi, vor debarasa terasa, iar Andreea va învăţa “tainele” casei de marcat de la bar. În plus, Tonciu se va dovedi interesată de arta preparării cocktail-urilor, în timp ce iubitul său va “dribla” comenzile.

Barmanul Valentin Luca va dovedi că are “flair” din plin când vine vorba de impresionat clienţii la “Serviţi, vă rog!”. Campionul mondial la “flair – bartending” va face show cu sticlele pe plajă şi în club. Cu toate acestea, nea Marin îi va delega şi alte sarcini, printre care “temuta” curăţenie la animale, care îi va da barmanului mari bătai de cap.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare