Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, imagini de colecție. Cum arătau cei doi la începutul relației

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, imagini de colecție. Cum arătau cei doi la începutul relației
28

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Anul acesta vor împlini 9 ani de căsătorie, iar familia lor va deveni mai numeroasă curând, căci Laura este însărcinată pentru a patra oară. Recent, artista a distribuit în mediul online imagini adorabile, de la începutul poveștii lor de dragoste.

Laura Cosoi, imagini de la începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean

Recent, Laura Cosoi a distribuit pe contul de Instagram imagini care datează de la începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean, cel care i-a devenit soț în anul 2015. În dreptul imaginilor, Laura a scris un mesaj emoționant adresat bărbatului iubit.

„21 de ani de prietenie, azi 12 ani de relație, anul acesta 9 ani de căsnicie și în curand vine pe lume al patrulea pui în viața noastră. Nu știu dacă înseamnă mult sau puțin, dar știu că nu ne-am săturat deloc și că mai avem încă loc unul pentru celălalt. Nu este întotdeauna usor, dar ne iubim. Mult! La mulți ani, iubitule bun! Îți mulțumesc că esti, la bine și la greu!”, a fost mesajul scris de către Laura.

laura-cosoi-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fete superbe, iar vedeta este însărcinată pentru a patra oară. Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform artistei.

„N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația.

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura Cosoi, atunci când a fost invitată la podcastul moderat de către Mihai Morar.

Cosmin Curticăpean preferă să rămână în afara luminii reflectoarelor

Cosmin Curticăpean preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale și nu acordă interviuri presei, așa cum declara și la începutul relației cu celebra actriță.

Laura CosoiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 28

Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea. Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea.

În momentul în care doi oameni încep o relaţie şi ajung să formeze un cuplu, există o raţiune pentru asta, e normal să fie vorba şi despre sentimente puternice. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi„, declara Cosmin, în anul 2012, conform Libertatea.

Acum mai bine de un an, Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Ea a povestit că, în relațiile anterioare, era foarte masculină și că de-abia după ce l-a cunoscut pe Cosmin, a început să se simtă femeie. Laura a mai declarat că se certau mult în primul an de relație și că, la un moment dat, Cosmin i-a spus că în relația lor nu vor fi doi bărbați. 

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton