Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, imagini de poveste de la cea de-a doua nuntă cu soțul ei. „A fost basm curat”

Laura Cosoi, imagini de poveste de la cea de-a doua nuntă cu soțul ei. „A fost basm curat”
13

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de 12 ani și sunt părinții a patru fete. Recent, cei doi au împlinit 9 ani de la cea de-a doua nuntă, pe care au organizat-o în Ardeal. Evenimentul a avut loc în Târgu Mureș, orașul natal al lui Cosmin. Iată ce imagini a publicat Laura Cosoi. 

Laura Cosoi și soțul ei, 9 ani de la nunta din Târgu Mureș 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Formează un cuplu de 12 ani și sunt părinții a patru fete care le fac viețile mai frumoase. Pe 7 august, cei doi au sărbătorit 9 ani de la la cununia religioasă, iar pe 15 august, au împlinit 9 ani de la cea de-a doua nuntă, pe care au organizat-o într-un cadru de vis din Târgu Mureș, orașul natal al lui Cosmin.  

Laura Cosoi și soțul ei, 9 ani de la nunta din Târgu Mureș  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au făcut nunta în anul 2015. Prima nuntă, a avut loc la Iași, iar, după o săptămână, Laura și soțul ei au mers în Ardeal, unde au organizat o nuntă cu tradiții. La ambele nunți, Laura Cosoi a îmbrăcat aceeași rochie de mireasă. 

„Și era cât pe ce să treacă ziua fără să marchez cei 9 ani de la nunta tradițională din Ardeal. A fost basm curat. A fost cu tot ce trebuie, exact așa cum vedeam în copilăre la nunțile de la Coșlariu. A fost atât de special. Veșnic recunoscătoare pentru tot”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram. 

Laura Cosoi nunta (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară

Pe 28 iulie, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară! Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său de Instagram. Laura și Cosmin Curticăpean mai au împreună trei fetițe, iar anul acesta au împlinit 12 ani de relație și 9 ani de căsătorie.

Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform artistei. Cei doi se cunosc de mai bine de 2 decenii și au o relație de 12 ani. Anul acesta au împlinit 9 ani de căsătorie, iar Laura se declara la fel de îndrăgostită ca în prima zi.

Laura Cosoi (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

„N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația.

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura Cosoi, atunci când a fost invitată la podcastul moderat de către Mihai Morar.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton