; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi

Laura Cosoi este însărcinată. Actrița va deveni mamă pentru prima oară

03 January 2018

Laura Cosoi (36 de ani) şi Cosmin Curticăpean (40 de ani) vor deveni pentru prima oară părinți în vara acestui an. Vedeta a anunțat marea veste printr-un text publicat pe blogul său.

 

Cuplul și-a petrecut vacanța de iarnă în Dubai acolo unde actrița și-a serbat și ziua de naștere:

„Aşteptăm o fetiţă în viaţa noastră! Aceştia suntem noi, viitorii părinţi, binecuvântaţi, emoţionaţi şi foarte fericiţi. Am ales să vă împărtăşim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi, a scris actriţa pe blog.  

 

 După doi ani de relaţie, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în vara anului 2015. Laura a mărturisit în câteva rânduri că amandoi îşi doresc foarte mult un copil.

 „Noi aşteptăm, facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an. Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are legătură cu ceea ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătură cu vârsta, cred că are legătură cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vină, a povestit Laura Cosoi în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare