; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

127799928_4206800449335343_1184312789755413801_o

Laura Cosoi e în doliu. Tatăl actriței a murit de coronavirus

26 November 2020

O zi plină de tristețe în viața Laurei Cosoi. Tatăl actriței, Marius Cosoi, a fost depistat cu coronavirus, iar astăzi s-a stins din viață. 

Anunțul a fost făcut atât de Laura pe rețelele de socializare, cât și de  Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca fiind unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

„Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor… ', au fost cuvintele pline de durere ale Laurei
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 

„Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.
Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a “Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90. Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.
Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!', a scris și Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble

 

 

Tatăl Laurei Cosoi avea 70 de ani și a fost profesor de sport și președintele clubului de baschet feminim Național Iași.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare