Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi este din nou însărcinată. Imaginea prin care a anunțat că va deveni mamă pentru a patra oară. „Miracolul vieții”

Laura Cosoi este din nou însărcinată. Imaginea prin care a anunțat că va deveni mamă pentru a patra oară. „Miracolul vieții”
23

de Ioana Maria,

Laura Cosoi a făcut cunoscută vestea că așteaptă al patrulea copil printr-o postare pe Instagram. În imaginea pe care a distribuit-o alături de anunț, actrița se află la malul mării, iar fanii îi pot admira deja burtica de gravidă.

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară

Laura Cosoi a anunțat că va deveni din nou mamă prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Actrița a publicat pe contul de Instagram o fotografie realizată la malul mării, în care poate fi observată și burtica de gravidă.

„Miracolul vieții”, a scris Laura Cosoi în dreptul imaginii postate pe rețeaua de socializare. Imaginea, postată pe 2 ianuarie pe Instagram, a adunat în timp record aprecieri și sute de comentarii.

Laura Cosoi este din nou însărcinatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Vestea că Laura Cosoi este din nou însărcinată a stârnit un val de reacții în mediul online. „Pui așa o presiune…”, a scris Adela Popescu (care este la rândul ei mama a trei băieți, n.r.), în timp ce Pavel Bartoș a spus: „Mamă, ai ridicat ștacheta!”. Comentarii au venit și din partea Amaliei Enache, care i-a scris Laurei: „La multi ani! Felicitări din suflet!”. De asemenea, și Dana Rogoz a avut o reacție: „La mulți ani, Laura! Să vină numai bucurii!”. Nu în ultimul rând, și Giulia Anghelescu a postat un mesaj: „Ce veste minunată! Vă îmbrățișăm!”

Laura Cosoi și-a pierdut mama cu puțin timp înainte de Crăciun

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Laura Cosoi a anunțat că mama ei s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Anunțul a fost făcut de către Laura Cosoi, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul. Mami, te iubim dincolo de viața asta. Ești în inima noastră”, a fost mesajul postat în dreptul unor fotografii în care aceasta apare lângă mama și sora ei.

mama-laurei-cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 23

Cum s-a îndrăgostit Laura Cosoi de soțul ei

Povestea de iubire dintre Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean a început în urmă cu mai bine de 10 ani. Din dragostea celor doi, au venit pe lume trei fetițe, Vera, Rita și Lara.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, 8 ani de la nuntăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 23

Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

„Noi ne știm de 20 de ani. Am fost prieteni. El nu a fost niciodată o variantă de iubit, cum nici eu nu am fost pentru el pentru că fiecare era implicat într-o altă relație. Într-o formă sau alta, ne intersectam extrem de des, dar complicat. Era clar că nu se putea pune problema și nici nu s-a pus problema vreodată ca noi să avem o relație, până într-o zi… S-au împlinit 10 ani de când noi ne-am întâlnit și a fost prima dată când m-am uitat altfel la el, pur și simplu. L-am văzut altfel după 10 ani în care eu îl vedeam des. (…)

Mi s-au tăiat picioarele când l-am văzut, deși ne vedeam de 10 ani și a fost o chestie foarte ciudată. Da, s-au împlinit 10 ani de la prima noastră întâlnire oficială în care ne-am dat seama că ceva e dincolo de noi”, a povestit Laura Cosoi.

„Mi s-a părut efectiv un bărbat sută la sută bărbat”

Laura Cosoi a continuat prin a spune că soțul ei este foarte implicat în tot ce înseamnă relația lor și că este fascinată de faptul că el o privește ca în prima zi. Pe de altă parte, actrița a mai dezvăluit că soțul ei i s-a părut a fi „un bărbat sută la sută bărbat”.

El este extrem de implicat în tot ce înseamnă relație și faptul că el mă vede ca în prima zi… Nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime. El a rămas la fel de pasional ca prima oară. E ceva fantastic! Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt. În relație, este foarte pasional și ce mi-a plăcut foarte mult e că, într-o lume a bărbaților care… Cel puțin, în jurul meu, erau tot felul de bărbați care nu prea știau nici ce e cu ei, care erau în căutare continuăm… Deci el mi s-a părut efectiv un bărbat sută la sută bărbat”, a mai spus Laura Cosoi.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton