Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi știe ce nume va purta cel de-al patrulea copil. Modul inedit în care l-a ales

Laura Cosoi știe ce nume va purta cel de-al patrulea copil. Modul inedit în care l-a ales
10

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani este însărcinată pentru a patra oară, iar visul de a avea o familie numeroasă i s-a îndeplinit. Actrița și soțul său, Cosmin Curticăpean sunt deja părinții a trei fete superbe. Laura a vorbit despre sarcină și a subliniat modul inedit în care a ales numele celui mai nou membru al familiei.

Laura Cosoi, despre modul inedit în care a ales numele celui de-al patrulea copil

Recent, Laura Cosoi i-a încântat pe fanii săi cu o veste bună, dezvăluind că a aflat sexul bebelușului. Cu toate acestea, artista păstrează misterul în privința acestui detaliu, preferând să nu îl dezvăluie publicului. Ea a menționat că știa deja sexul și numele bebelușului încă de dinainte de a rămâne însărcinată.

Laura Cosoi, soția lui Cosmin Curticăpean, a dezvăluit că este o persoană extrem de credincioasă. Conform artistei, faptul că a visat sexul și numele copilului a fost perceput ca un semn divin în viața ei.

laura-cosoiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a declarat Laura Cosoi, conform Pro TV.

Laura Cosoi are deja trei fetițe alături de Cosmin Curticăpean, pe care-l consideră bărbatul perfect din toate punctele de vedere. Afaceristul este discret atunci când vine vorba despre familie și preferă să nu acorde interviuri.

Debutul relației dintre Laura și Cosmin a fost unul dificil

Laura Cosoi a vorbit, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, despre începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean și a subliniat că debutul a fost unul anevoios. Actrița a dezvăluit că alături de Cosmin a învățat să renunțe la multe dintre comporamentele pe care le avea înainte și care nu erau, în mod obligatoriu, cele mai bune.

Eu mă simțeam bărbatul din relație, altădată. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe el. Ne-am certat foarte mult în primul an pentru că eu eram foarte masculină. Eram așa de dinainte și el nu înțelegea ce e cu mine. Adică eu ceream prima nota, eu scoteam banii, eu făceam și el era ceva de geul: „Ce?!”, el fiind obișnuit ca el să fie bărbatul și să facă, și să aducă, și să deschidă portiera. 

După un an de zile, s-a uitat așa la mine și mi-a zis: „Să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.” Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el și de asta cred că sunt și foarte maternă pentru că m-a făcut să mă vadă așa. Adică așa mă vede și așa mă simt, dincolo de așteptările oricărei persoane din jurul meu”, povestea Laura Cosoi, invitată la podcastul lui Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton