Homepage  / Vedete româneşti

Cum se pregătește Laura Cosoi de momentul când va deveni a patra oară mamă. De ce fiicele nu-i vor fi aproape: „Este un moment bun”

Cum se pregătește Laura Cosoi de momentul când va deveni a patra oară mamă. De ce fiicele nu-i vor fi aproape: „Este un moment bun”
17

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a patra oară și a luat o decizie importantă în legătură cu fiicele sale, Vera și Rita. Ele nu vor fi alături de ea în momentul nașterii și vor întâlni bebelușul la ceva vreme după ce acesta va veni pe lume.

Laura Cosoi a luat o decizie importantă înainte de a naște cel de-al patrulea copil

Laura Cosoi se pregătește să aducă pe lume al patrulea copil și a luat o decizie importantă. În curând, familia actriței se va mări, iar două dintre fiicele sale nu vor fi acasă când va naște bebelușul. Vedeta a povestit fanilor pe pagina personală de Instagram despre decizia pe care a luat-o.

Laura Cosoi este în etapa finală a sarcinii și se pregătește să își țină în brațe în curând noul său copil. Recent, pe rețelele de socializare, a vorbit despre decizia pe care a luat-o. Fiicele ei, Vera și Rita, sunt într-o tabără departe de casă și, din acest motiv, nu vor putea fi prezente în momentul nașterii bebelușului.

Deși a recunoscut că a dorit puțină liniște în această perioadă, Laura Cosoi simte lipsa fiicelor ei și ar fi vrut să le aibă alături în timpul așteptării celui de-al patrulea copil.

laura-cosoi-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Am lăsat fetele să plece în tabără. Mă refer la Vera (4 ani – prima tabără din viața ei) și Rita (6 ani – a treia tabără din viața ei) și mă bucur că măcar sunt împreună. M-am gândit că este un moment bun, ca să fiu mai liniștită în perioada asta, deși Lara mă solicită, fiindcă vrea să fie doar cu mine. În fine, ideea este că, deși credeam că am nevoie de „liniștea” asta, mi-am dat seama că mi-ar plăcea ca fetele să fie cu mine când minunea minunată vine pe lume. Să ne bucurăm împreună, să stăm îmbrățișate în această mare așteptare…”, a dezvăluit Laura Cosoi, pe pagina personală de Instagram.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fete superbe, iar vedeta este însărcinată pentru a patra oară. Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform artistei. Cei doi se cunosc de mai bine de 2 decenii și au o relație de 12 ani. Anul acesta au împlinit 9 ani de căsătorie, iar Laura se declara la fel de îndrăgostită ca în prima zi.

Laura Cosoi a dorit să adopte un copil

De asemenea, Laura Cosoi a dezvăluit că ea și Cosmin Curticăpean s-au gândit să și adopte un copil. Nu au ajuns să facă încă acest pas pentru că nu știu cum ar reuși să gestioneze întreaga situație, în așa fel încât să nu facă diferențe între proprii copii și cel adoptat.

„Ne-am gândit la asta, la un moment dat. Am observat și alte familii care au copii naturali și copii adoptați, întotdeauna e ceva… E foarte greu de gestionat. E acolo ceva emoțional foarte greu și nu știu dacă am putea gestiona asta. Ne-am dori foarte mult. Noi nu știm dacă nu vom face, că nu am găsit încă rețeta care ar putea să funcționeze în așa fel încât să nu existe diferențe”, a mai povestit Laura Cosoi.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton