Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, declarații surprinzătoare. De ce consideră concediul de maternitate un pericol pentru femei

Laura Cosoi, declarații surprinzătoare. De ce consideră concediul de maternitate un pericol pentru femei
7

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au împreună trei fetițe: pe Vera, Rita și Lara. Într-un interviu recent, actrița a mărturisit că ea și soțul ei își doresc și un al patrulea copil. În plus, Laura Cosoi a explicat de ce crede că este „periculos” concediul de doi ani pentru creșterea copilului. 

De ce Laura Cosoi e împotriva concediului de maternitate 

Laura Cosoi este mama a trei fetițe superbe: Vera, Rita și Lara. Invitată în emisiunea Fresh by Unica, actrița a mărturisit că ea și soțul ei își doresc și un al patrulea copil.  

Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi, în emisiunea FRESH by Unica. 

Totodată, Laura Cosoi a mai spus că, după părerea ei, concediul de doi ani pentru creșterea copilului este periculos pentru femei. Actrița spune că proaspetele mămici au nevoie de socializare și de timp pentru ele.  

„Nu, n-am suferit. Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. 

E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem. 

Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult”, a mai explicat Laura Cosoi. 

Laura Cosoi face parte din distribuția comediei „Retreat Vama Veche”. 

laura-cosoi-declaratii-surprinzatoare.-de-ce-considera-concediul-de-maternitate-un-pericol-pentru-femei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce avertisment a primit Laura Cosoi de la soțul ei 

Acum mai bine de un an, Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Ea a povestit că, în relațiile anterioare, era foarte masculină și că de-abia după ce l-a cunoscut pe Cosmin, a început să se simtă femeie. Ea a mai declarat că se certau mult în primul an de relație și că, la un moment dat, Cosmin i-a spus că în relația lor nu vor fi doi bărbați. 

Eu mă simțeam bărbatul din relație, altădată. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe el. Ne-am certat foarte mult în primul an pentru că eu eram foarte masculină. Eram așa de dinainte și el nu înțelegea ce e cu mine. Adică eu ceream prima nota, eu scoteam banii, eu făceam și el era ceva de geul: „Ce?!”, el fiind obișnuit ca el să fie bărbatul și să facă, și să aducă, și să deschidă portiera. 

După un an de zile, s-a uitat așa la mine și mi-a zis: „Să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.” Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el și de asta cred că sunt și foarte maternă pentru că m-a făcut să mă vadă așa. Adică așa mă vede și așa mă simt, dincolo de așteptările oricărei persoane din jurul meu”, a mai declarat actrița.

Sursa Foto: Instagram 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton