; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi, cu maşina prin ţară

29 July 2010

Laura CosoiDupă ce i-a impresionat pe mexicani la concursul Bailando por un sueño international', alături de partenerul ei Bogdan Boantă, frumoasa Laura Cosoi va pleca într-o vacanţă inedită cu maşina prin România.

Iubita lui Smiley are de gând să străbată la volanul maşinii sale, Citroen C3 Picasso, cât mai mulţi kilometri din România. „Intenţionez să fac un mic tur al ţării cu maşinuţa mea. Pornesc spre mare, apoi spre munte, la Braşov, unde sunt bunicii mei, după care plec spre Mediaş, Bazna şi Coşlariu. Aici mă voi întâlni cu mama mea, care se întoarce din vacanţă, şi închei excursia odată cu oprirea la Iaşi. Trebuie să recunosc că sunt la fel de entuziasmată ca un copil, nu am mai condus niciodată pe distanţe atât de lungi', a mărturisit Laura.

Pentru Laura condusul nu este o corvoadă, are permis de zece ani şi se relaxează foarte tare când este la volan: „Îmi place foarte mult să fiu la volan, iar plimbarea cu ‘mon Citroen’, aşa cum îmi alint maşina, mă relaxează pur şi simplu', a mai zis vedeta Pro.

.

Citeşte şi:

Laura şi Bogdan se întorc din nou acasă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare