Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit nouă ani de la cununia religioasă. Cum au petrecut

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit nouă ani de la cununia religioasă. Cum au petrecut
16

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Formează un cuplu de 12 ani și sunt părinții a patru fete care le fac viețile mai frumoase. Pe 7 august, cei doi au sărbătorit 9 ani de la la cununia religioasă. Iată cum au petrecut!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit nouă ani de la cununia religioasă

Îndrăgitul cuplu a sărbătorit pe șapte august nouă ani de la cununia religioasă, alegând un cadru intim pentru a marca acest eveniment. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au deschis o sticlă de vin și au creat o atmosferă romantică.

Actrița a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie din acel moment special, însoțită de un mesaj special pentru soțul ei. „Te iubesc. Nouă ani de la cununia religioasă”, a fost mesajul pe care Laura Cosoi l-a scris pe pagina personală de Instagram.

laura cosoiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Laura Cosoi a născut pentru a patra oară în urmă cu mai puțin de două săptămâni. Fetița a venit pe lume în mod natural și poartă numele de Aida. La doar nouă zile de la naștere, Laura Cosoi a revenit la muncă și a pășit în platoul de filmare al emisiunii „Vacanță de vedetă”, unul dintre proiectele în care este implicată.

Dacă vă întrebați cum reușește Laura să îmbine cariera cu creșterea micuțelor ei, aflați că ea se bucură de tot sprijinul soțului ei, care petrece foarte mult timp cu cele trei fiice ale lor: Rita, Vera și Lara și Aida.

Acum mai bine de un an, Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Cosmin Curticăpean nu dorește să ofere interviuri

Ea a povestit că, în relațiile anterioare, era foarte masculină și că abia după ce l-a cunoscut pe Cosmin, a început să se simtă femeie. Ea a mai declarat că se certau mult în primul an de relație din cauza faptului că ea își asuma mult prea multe responsabilități. Cosmin Curticăpean preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale și nu acordă interviuri presei,

În momentul în care doi oameni încep o relaţie şi ajung să formeze un cuplu, există o raţiune pentru asta, e normal să fie vorba şi despre sentimente puternice. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi„, declara Cosmin, încă de la începutul relației cu Laura Cosoi, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton