; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Laura Cosoi are planuri mari de vacanță

17 July 2012

Pentru a evita canicula din București, Laura Cosoi a plecat pentru câteva zile la Viena, în vizită la o bună prietenă din copilărie. Pentru că a fost a doua oară când a ajuns în capitala Austriei, prezentatoarea emisiunii Vis de femeie' de la Pro TV, a vrut ca de această dată să vadă latura mai puțin turistică a orașului.

Cristina a pregătit pentru mine numeroase destinații mai puțin comerciale care mi-au umplut timpul 100%. Pe lângă poveștile interminabile și dorința de a recupera timpul petrecut separat, Cristina mi-a arătat o altfel de capitală. Vara, Viena este mult mai puțin aglomerată, dar își păstrează același aer corect'.

M-am plimbat foarte mult pe străduțe, m-am oprit la terase, am testat feluri de mâncare interesante în restaurantele tipic austriece, am fost la țară, la sera cu fluturi, în parcuri, dar și în grădina botanică', a povestit Laura pe blogul ei personal.

Vara asta se anunță plină de călătorii pentru Laura. Vedeta și-a făcut deja câteva planuri de vacanță și a ales câteva destinații pe care își dorește să le bifeze în următoarea perioadă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare