Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, imagini îndrăznețe în costum de baie. Vedeta este însărcinată în cinci luni și are un program foarte încărcat

Laura Cosoi, imagini îndrăznețe în costum de baie. Vedeta este însărcinată în cinci luni și are un program foarte încărcat
12

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. Este însărcinată pentru a patra oară, revine pe micul ecran într-un rol special și se pare că va apărea și la Antena Star, în postura de prezentatoare. Recent, Laura a distribuit în mediul online imagini în care poartă costum de baie, iar fanii s-au grăbit să-i transmită mesaje de apreciere.

Laura Cosoi, imagini îndrăznețe în costum de baie

În urmă cu puțin timp, Laura Cosoi a distribuit pe pagina personală de Instagram imagini în care apare în costum de baie.

La 42 de ani și după trei sarcini, actrița are o siluetă de invidiat și pare că timpul nu-și pune amprenta asupra sa. După fiecare dintre cele trei sarcini, Laura și-a revenit repede și nu a acumulat multe kilograme, spre bucuria sa.

laura-cosoiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Laura Cosoi are o agendă încărcată, deși este însărcinată în cinci luni

Laura Cosoi va fi gazda unei emisiuni săptămânale la Antena Stars. Echipa de producție lucrează intens pentru a finaliza cât mai rapid acest proiect. La platou au avut loc diverse probe, iar Laura Cosoi a fost implicată în aceste pregătiri. Se pare că decorul este deja complet, iar primele episoade sunt deja planificate în programul de difuzare.

În anul 2024, Laura Cosoi și-a propus să revină în lumea televiziunii, alăturându-se producției Antena 1, „Bravo, tată!”. Vedeta a declarat că simțea nevoia unei schimbări, așa că a început să facă primii pași în această direcție la sfârșitul anului precedent.

Laurca Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fetițe

Laura Cosoi are deja trei fetițe alături de Cosmin Curticăpean, pe care-l consideră bărbatul perfect din toate punctele de vedere. Afaceristul este discret atunci când vine vorba despre familie și preferă să nu acorde interviuri.

Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea. Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea.

În momentul în care doi oameni încep o relaţie şi ajung să formeze un cuplu, există o raţiune pentru asta, e normal să fie vorba şi despre sentimente puternice. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi„, declara Cosmin, în anul 2012, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton