Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi a născut! A devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume au ales ea și soțul ei pentru bebeluș

Laura Cosoi a născut! A devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume au ales ea și soțul ei pentru bebeluș
15

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi a născut! Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți pentru a patra oară. Laura este cea care a făcut anunțul minunat printr-o fotografie emoționantă publicată pe rețelele sociale. Ea a dezvăluit și sexul bebelușului, precum și numele ales.  

Laura Cosoi a născut pentru a patra oară 

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară. Actrița a născut luni, 29 iulie 2024 și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au patru fetițe. Rita, Vera și Lara o vor primi cu brațele deschise pe surioara lor. Actrița a oferit marea veste printr-o imagine emoționantă publicată pe Instagram. Ea a fotografiat mâna micuței ei. În descriere, a dezvăluit că numele pe care l-au ales ea și soțul ei pentru fetiță este Aida.  

Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi.

Laura Cosoi a născut pentru a patra oară 

Ce semnificație aparte are numele Aida

Aida este un prenume feminin care își are originea în limba arabă din numele arab clasic „ʻĀyidah” sau „ʻĀʼidah”. Se crede că are sensuri multiple, cele mai comune fiind „recompensă” și „cadou”. Este, de asemenea, o variantă a termenului arab „Ayda”, care înseamnă „vizitator” sau „întoarcere”.

Se crede că numele are mai multe alte origini, inclusiv italiană, anumite limbi africane și europene, turcă și japoneză. Semnificația italiană a numelui este „fericită”. În japoneză, este folosit ca nume de familie. Conform originilor sale turcești, ar putea fi derivat din termenul „ay” și înseamnă „lună”, în timp ce în lituaniană, poate fi forma feminină a lui Aidas și înseamnă „ecou”.

Prietenii Laurei Cosoi, val de mesaje după venirea pe lume a Aidei

Fanii actriței s-au grăbit să o felicite. Desigur, și apropiații lor le-au transmis toate gândurile bune. „Felicitări, mămica celor mai minunate fetițe! Dumnezeu vă iubește enorm și mă bucur pentru curajul și dăruirea ta. Toată admirația”, i-a transmis Lavinia-Mihaela Tănase.  

Felicitări”, i-a urat și Catrinel Menghia. 

Bine ai venit pe lume, Aida! Să fie sănătoasă și norocoasă! Si voi toți la fel, alături de ea”, le-a urat și Dana Rogoz. 

„Felicitări, mami și Aida! Bun venit pe lume, minune!” a fost mesajul transmis de Cătălina Grama, alias Jojo. 

Bine ai venit, Aida! @lauracosoi Felicitări!!!!! Am plâns! You are #amazing and you #knowit”, i-a transmis și Tily Niculae. 

Laura Cosoi, prima imagine după ce a devenit mamă pentru a patra oară

La câteva ore după ce a anunțat vestea că a devenit a patra oară mămică, Laura Cosoi a publicat și prima imagine în care i se poate vedea chipul. „Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele. Mă recuperez după naștere și revin”, a scris actrița, pe Instagram.

laura-cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Laura Cosoi a dorit să adopte un copil

De asemenea, Laura Cosoi a dezvăluit că ea și Cosmin Curticăpean s-au gândit să și adopte un copil. Nu au ajuns să facă încă acest pas pentru că nu știu cum ar reuși să gestioneze întreaga situație, în așa fel încât să nu facă diferențe între proprii copii și cel adoptat.

„Ne-am gândit la asta, la un moment dat. Am observat și alte familii care au copii naturali și copii adoptați, întotdeauna e ceva… E foarte greu de gestionat. E acolo ceva emoțional foarte greu și nu știu dacă am putea gestiona asta. Ne-am dori foarte mult. Noi nu știm dacă nu vom face, că nu am găsit încă rețeta care ar putea să funcționeze în așa fel încât să nu existe diferențe”, a mai povestit Laura Cosoi.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton