Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, superbă într-o rochie care a costat doar 50 de lei. A furat toate privirile la cel mai recent eveniment monden

Laura Cosoi, superbă într-o rochie care a costat doar 50 de lei. A furat toate privirile la cel mai recent eveniment monden
14

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este însărcinată pentru a patra oară, însă este cât se poate de activă. Actrița a făcut furori la cel mai recent eveniment monden la care a participat. Laura a optat pentru o rochie superbă, care i s-a potrivit de minune! Iată detaliile!

Laura Cosoi a făcut furori la cel mai recent eveniment monden la care a participat

Recent, Laura Cosoi a participat la un eveniment monden în București, însoțită de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi au fost prezenți la o expoziție găzduită de Ambasada Italiei.

Actrița, care este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, a ales să poarte o rochie achiziționată la prețul de 50 de lei, atrăgând toate privirile celor din jur. Apariția Laurei Cosoi a fost la fel de apreciată și în mediul online, unde fanii au întrebat de unde a achiziționat-o.

laura-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Am cumpărat această rochie în urmă cu câteva săptămâni dintr-un outlet și a costat 50 de lei, pentru că am prins-o la reducere. Vreau să vă spun că a trecut multă vreme de când am purtat o rochie care să mi se pară atât de feminină… sau poate este starea mea de spirit de acum. La evenimentul de aseară am avut dress code «italian touch» și m-am simțit ca o adevărată napolitană. Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu?”, a scris Laura Cosoi, în dreptul imaginilor pe care le-a distribuit pe pagina personală de Instagram.

Imaginile au fost apreciate de peste 10.000 de fani, iar secțiunea de comentarii a fost inundată cu numeroase complimente adresate frumoasei vedete.

Laura Cosoi a visat ce nume va purta copilul ei

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fete superbe, iar vedeta este însărcinată pentru a patra oară. Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și este soțul ideal, conform artistei.

Laura Cosoi si sotul ei isi doresc sa adopte un copil  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

Laura Cosoi, soția lui Cosmin Curticăpean, a dezvăluit că este o persoană extrem de credincioasă. Conform artistei, faptul că a visat sexul și numele copilului a fost perceput ca un semn divin în viața ei.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a declarat Laura Cosoi, conform Pro TV.

Soțul Laurei Cosoi, în vârstă de 46 de ani, provine din Târgu Mureș, iar părinții săi se numesc Ani și Doru. Om de afaceri de succes, partenerul de viață al talentatei actrițe gestionează cinci firme, dintre care două activează în domeniul comunicațiilor și au extins operațiunile în Germania și Austria.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton