Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Laura Cosoi a explicat de ce a ales să îi pună fetiţei ei numele Rita

Laura Cosoi a explicat de ce a ales să îi pună fetiţei ei numele Rita

de Redactia Tvmania

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean au devenit părinții unei fetițe la începutul acestei săptămâni. Vedeta a anunțat marea veste pein interemediul rețelelor de socializare, acolo unde a anunțat că fetița lor va purta numele Rita.

 

Joi, 14 iunie, actrița a fost externată și a petrecut acasă prima noapte alături de cea mică. În ciuda faptului că nu are mult timp de când a născut, Laura a preferat să își continue activitatea în mediul online și să își țină la curent urmăritorii. Aceasta a postat ieri pe blogul său personal un articol în cadrul căruia explică de ce ea și Cosmin au ales să îi pună fetiței lor numele Rita. 

„I-am ales numele Rita de la Sfânta Rita de Cascia, făcătoare de minuni, celebrată de catolici şi printre semnificaţii Rita este- “copilul luminii”. Sfânta Rita ne-a fost alături în fiecare moment şi astfel alegerea numelui a venit natural, firesc. Naşterea, pe cale naturală, a durat puţin – în două ore şi jumătate Rita a fost în braţele mele! Au fost momente extraordinar de emoţionante şi totul a decurs mai bine decât m-am aşteptat”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Aceasta a povestit și cum a fost prima întâlnire cu fiica sa.

„Ni s-a umplut sufletul de fericire si inima de dragoste când luni, pe 11 iunie, la 5.36 de minute a venit pe lume Rita, fetiţa noastră şi, odată cu ea, am simţit că am primit şi binecuvântarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvântati cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins că e perfectă! :)”, a mai scris aceasta pe blogul ei.

 

 
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton