; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi a creat un tablou din semințe pentru o cauză nobilă (6)

Laura Cosoi a creat un tablou din semințe pentru o cauză nobilă

22 December 2014

Laura Cosoi a dat startul campaniei caritabile TabloRaw', inițiate de RawCoco, prima cofetărie-ceainărie raw-vegană din România, pentru promovarea alimentației vii și a donațiilor pentru cauze nobile. Laura a fost invitată să facă un tablou din semințe și ingrediente naturale din care de obicei se fac tartele, prăjiturile, torturile, brioșele și bomboanele raw-vegane.

[Not a valid template]

Pentru că iubește dansul și poezia din jurul său, Laura a ales ca temă pentru tabloul său sanatos' o balerină pe care a colorat-o din goji, migdale, semințe, praf de turmeric, susan și fulgi de cocos. Tabloul va fi scos la licitație pe site-ul www.rawcoco.ro, iar banii se vor duce către secția de oncologie pediatrică a Spitalului Marie Curie prin Asociația Beneva pentru a cumpăra catetere și aparatura medicală necesară tratării copiilor care suferă de cancer.

Am fost încântată de invitația Ancăi Alungulesei, fondatoarea RawCoco, pentru că mi s-a parut interesant cum ingredientele naturale și semințele de toate felurile care de obicei creează compoziția unui desert delicios și sănătos pot lua alt chip cu ajutorul creativității', povestește Laura Cosoi.

Balerina colorată și îmbrăcată de Laura în semințe de tot felul va putea fi cumparată de pe site-ul cofetăriei pentru a ajuta o cauză pe care Laura o susține de mult timp: Îmi doresc să ajut cum pot copiii bolnavi de cancer care sunt atât de chinuiți și cărora le lipsesc multe lucruri esențiale pentru tratamentele vitale pentru ei. Acest tablou viu' îmi doresc să ajungă la o persoană care să știe că alături de toată aprecierea mea, va primi sși satisfacția unui gest nobil uriaș făcut pentru niște copii mult prea crunt loviți de un diagnostic înspăimântător. Sper ca balerina mea diafană, în care am pus mult suflet, să ajute copiii', spune cu speranță Laura Cosoi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare