Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi a aflat sexul celui de-al patrulea copil. Actrița are deja trei fetițe alături de Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi a aflat sexul celui de-al patrulea copil. Actrița are deja trei fetițe alături de Cosmin Curticăpean
12

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este însărcinată pentru a patra oară. Ea și Cosmin Curticăpean își vor mări familia și sunt nerăbdători să-și țină copilul în brațe. Vedeta a dezvăluit că a aflat sexul bebelușului, însă preferă să păstreze misterul în privința acestui subiect.

Laura Cosoi a aflat sexul celui de-al patrulea copil

Într-un interviu acordat pentru Click.ro, actrița a dezvăluit că a aflat deja sexul bebelușului, însă preferă să păstreze detaliile doar pentru ea și familia sa.

„Eu știu deja ce o să fie, pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura, care are deja trei fetițe alături de soțul său, Cosmin Curticăpean.

Cum se simte Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Actrița a fost întrebată și despre viața de familie și despre cum este atmosfera într-o casă cu trei copii. „Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine. Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și «Nu», nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”, a completat actrița, conform aceleiași surse.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fete superbe, iar vedeta este însărcinată pentru a patra oară. Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și este soțul ideal, conform artistei.

Cu ce se ocupă Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi

Soțul Laurei Cosoi, în vârstă de 46 de ani, provine din Târgu Mureș, iar părinții săi se numesc Ani și Doru. Om de afaceri de succes, partenerul de viață al talentatei actrițe gestionează cinci firme, dintre care două activează în domeniul comunicațiilor și au extins operațiunile în Germania și Austria.

Cosmin Curticăpean este implicat și în domeniul frumuseții, deținând un salon în Brașov, condus surprinzător de o fostă parteneră. Investiția în acest salon a fost de 30.000 de euro, potrivit sursei citate anterior.

Cu aproximativ șapte ani în urmă, a inaugurat în București o serie de brutării artizanale, în care oferă o varietate de plăcinte și produse de patiserie pregătite în stil tradițional, iar clienții sunt cât se poate de încântați.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au certat mult la începutul relației lor

Acum mai bine de un an, Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Ea a povestit că, în relațiile anterioare, era foarte masculină și că de-abia după ce l-a cunoscut pe Cosmin, a început să se simtă femeie. Ea a mai declarat că se certau mult în primul an de relație și că, la un moment dat, Cosmin i-a spus că în relația lor nu vor fi doi bărbați. 

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton