; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi: „Bun venit, singurătate!”

07 June 2012

Despărțirea Laurei Cosoi de Smiley (sau viceversa) i-a luat în surprindere pe fanii celor doi artiști. Apropiații lor, citați de evz.ro, au declarat că Laura și Smiley aveau de ceva timp o „relație formală' și „pozau mereu într-un cuplu fericit, unde totul este perfect'.

O altă persoană din anturajul fostului cuplu, citată de ziarul „Ring', a spus că de vină pentru despărțire a fost infidelitatea. Imediat după anunțul destrămării relației lor, s-a zvonit că Smiley ar avea o relație cu Iulia Vântur, în timp ce Laura ar fi fost surprinsă ținând de mână alt bărbat în timpul unei petreceri.

„Bun venit, singurătate!'

Laura Cosoi a publicat pe blogul personal, ieri, imediat după ce comunicatul ce anunța despărțirea ei de Smiley a ajuns în presă, mai multe fotografii, dar și un clip video intitulat sugestiv „Hello, alone'.

„Este adevărat că ne-am despărţit. Nu este o strategie de PR, aşa cum s-a zvonit. Noi ne-am anunţat separarea oficial şi nu vrem să vorbim mai mult despre asta. Restul ţine de intimitatea noastră. Am rămas prieteni şi avem proiecte împreună pe viitor', a declarat Laura Cosoi, pentru ziarul „Click!'

Citește și:

Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare