; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Laura Bretan

Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase „Românii au talent”

06 June 2016

Emoția, energia, vibrația, pasiunea, forța și talentul autentic s-au întâlnit în show-ul din finala celui de-al șaselea sezon Românii au talent! Laura Bretan, fetița cu voce uluitoare, a câștigat titlul de cel mai talentat român şi marele premiu de 120.000 de euro, iar Anisiei Gafton, cea care a reușit să stârnească hohote de râs cu momentele de stand-up comedy prezentate, i-a fost acordat premiul de originalitate de 10.000 de euro.

[Not a valid template]

Membrii trupei ImPro au reușit aseară să ridice sala în picioare cu un moment de improvizație în care au trecut prin mai multe genuri de film, iar Loredana a încins atmosfera în finala Românii au talent, împreună cu băieții de la Zdob și Zdub și Skizzo Skillz, cu reinterpretarea celebrei melodii La cârciuma de la drum.

Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent! Micuța de numai 13 ani i-a uimit încă o dată pe români cu vocea sa unică, iar jurații s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria Vissi darte din Opera Tosca de Puccini și a creat un moment emoționant cu care a reușit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului și faptul că ea este marea câștigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: 'Sunt foarte emoționată. Nu am crezut niciun moment că așa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și au avut încredere în mine și în talentul meu'.

Locul doi a fost ocupat în marea finală Românii au talent de către Frații Adrian. Cei doi băieți au încântat publicul cu un moment năucitor de dans contemporan, în care au reprezentat perfect lupta dintre bine și rău. Frații au demonstrat încă o dată că talentul lor nu are margini și că sunt dispuși să lupte pentru visul lor suprem – acela de a dansa.

Nadia Buduruși s-a clasat pe locul al treilea. Concurenta a surprins cu un număr de flying pole extrem de solicitant și a reușit să ducă acest sport la rang de artă, creând un spectacol memorabil pe scena talentului.

Românii au votat timp de o săptămână cel mai original român, iar cea care a s-a clasat pe primul loc în preferințele celor de acasă este Anisia Gafton. Încă din etapa preselecțiilor, concurenta i-a cucerit pe toți cu glumele ei. Momentele de stand-up comedy prezentate de ea pe scena de la Românii au talent au fost savuroase, iar aseară a obținut premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, ca răsplată a talentului ei nemărginit. Bucuroasă că se află printre câștigătorii sezonului șase, Anisia a declarat: 'Românii au talent a fost o experiență emoționantă și unică. M-am simțit minunat, am învățat foarte multe lucruri, m-am întâlnit cu oameni foarte talentați și sunt foarte entuziasmată. Mă așteptam și nu mă așteptam să câștig acest premiu, a fost 50-50. Acum îmi doresc să mă perfecționez pe stand-up comedy, să fac în continuare oamenii să râdă și să fiu din ce în ce mai bună.'.

La finalul unui show magic, jurații s-au bucurat de alegerile românilor și de un sezon plin de talent autentic, emoție și multă distracție. După aflarea rezultatelor, Andi Moisescu a declarat: 'Noi am mai întâlnit un fenomen doar în primul sezon. Dar abia acum, după șase sezoane, fenomenul a și câștigat marele premiu. Cineva îmi spunea că va fi dificilă votarea în finala asta. Eu zic că mult mai dificil va fi după votarea de duminică.'.

Și Mihaela fost încântată de acest sezon Românii au talent și de concurenții întâlniți și a spus: 'Am avut un sezon de excepție, cel mai plin de lacrimi, de emoții și de trăiri. Aceasta este cea mai frumoasă scenă pe care am văzut-o vreodată, cu cei mai frumoși și talentați oameni la un loc. Cred că sezonul ăsta a fost atât de mișto și pentru că a venit Florin lângă noi.'.

Andra, emoționată, dar foarte fericită, a declarat la finalul show-ului: 'A fost cel mai bun sezon. Am avut ce să jurizăm și de ce să fim mândri. Iată că românii sunt foarte talentați! Nu am cuvinte să exprim câtă fericire simt acum, după ce timp de șase sezoane talentul câștigătorilor ne-a uimit de fiecare dată, iată că talentul micuței Laura nu sparge doar sufletele noastre, pătrunzând adânc în ele, ci și granițele, reușind să uimească milioane de oameni!'.

Florin Călinescu, aflat la primul său sezon la masa juriului Românii au talent, a spus: 'Mi se pare că sunt aici de când lumea și nu facem decât să risipim emoțiile concurenților. Românii sunt o sursă inepuizabilă de talent și, să dea Dumnezeu, acolo sus, așa, unde sunt scrise numele noastre, într-o zi să fie tablourile noastre, busturile noastre, hologramele noastre, și aici să fie tot timpul o fântână revărsată de talent a acestui popor minunat și ospitalier, pentru cei care ne fac bucuria să vină la Românii au talent.'

Cursa pentru căutarea următorului erou național a început. Cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare