Homepage  / Vedete străine

O mai țineți minte pe Latiffa din Clona? Actriția Letícia Sabatella a primit un diagnostic șocant: „Sunt momente când mi se face rău”

O mai țineți minte pe Latiffa din Clona? Actriția Letícia Sabatella a primit un diagnostic șocant: „Sunt momente când mi se face rău”
11

de Roxana Mirea,

Superba actriță, pe care toți fanii telenovelei-fenomen „Clona” o țin minte ca Latiffa, a primit un diagnostic șocant. În vârstă de 53 de ani acum, a înțeles de ce a fost mereu diferită față de alți oameni.  

Letícia Sabatella a fost diagnosticată cu autism 

Letícia Sabatella, care a interpretat-o pe Latiffa în „Clona”, a fost diagnosticată cu autism, după ce a tot încercat să înțeleagă motivul pentru care este diferită. Letícia Sabatella, acum în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit în podcastul „Papagaio Falante”, găzduit de Sérgio Mallandro și Renato Rabelo, a fost diagnosticată cu tulburare de spectru autist (TSA), anul trecut.

„Sentimentul primirii diagnosticului a fost eliberator. Sunt încă în această cochetărie a căutării celei mai bune înțelegeri, fără nici o disperare cu privire la aceasta”, a declarat actrița, anul trecut.  

Letícia Sabatella s-a perceput ca fiind diferită de alte persoane de vârsta ei încă de când era mică. „Când aveam nouă ani, toate fetele de la școală au încetat să mai vorbească cu mine din cauza felului în care eram. Și nu înțelegeam de ce”, își amintește ea.   

O mai țineți minte pe Latiffa din Clona Actriția Letícia Sabatella a primit un diagnostic șocant (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Letícia Sabatella are hipersensibilitate senzorială  

Una dintre caracteristicile autismului, hipersensibilitatea senzorială, face parte din viața Letíciei Sabatella. În special, sensibilitatea auditivă. „Sunt momente când mi se face rău [de la prea mult zgomot]”, a dezvăluit artista, care are gradul 1 [cel mai ușor] al tulburării. 

Dar și-a dat seama că nu doar zgomotele puternice o deranjează. „Îmi place foarte mult atingerea, dar dacă cineva continuă să facă asta [să mă atingă cu mâinile pe piele], îmi vine să îi cer să se oprească”, a explicat ea. 

Cu cine se iubește Leticia Sabatella 

Pe plan personal, Leticia Sabatella pare să-și fi regăsit fericirea în brațele altui actor, Daniel Dantas (70 de ani), după divorțul de actorul Fernando Alves Pinto (55 de ani), care a avut loc în 2019. Sabatella și Pinto au fost împreună șase ani, între 2013 și 2019. Anterior, actrița a mai fost căsătorită o dată, între 1991 și 2003, cu actorul Ângelo Antônio, cu care o fiică de 27 de ani, Clara.  

Leticia Sabatella a declarat că a devenit interesată de Daniel atunci când l-a cunoscut, la vârsta de 20 de ani, în prima ei telenovelă, „O Dono do Mundo”, în 1991. 

Cu cine se iubește Leticia Sabatella  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

„Îi spun astăzi: „Doamne, puteai să mă ignori mai puțin atunci”. Aș fi putut fi mai rapidă, mai relaxată. Această coexistență cu el este foarte frumoasă”, a spus actrița, într-un interviu acordat podcastului „Papagaio falante”. 

Idila nu s-a produs decât 28 de ani mai târziu. „Am obiceiul de a avea o relație doar cu persoane pe care le cunosc de mult timp. Așa a fost de obicei. Când am de gând să am o relație cu cineva, îl iubesc deja de mult timp. Chestia asta de a te cunoaște nu este foarte practică pentru mine”, a spus Leticia. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton