Homepage  / Seriale româneşti

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” și „Mangalița” intră pe Netflix. Cele două seriale românești de la Antena 1, pe platformă din septembrie

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” și „Mangalița” intră pe Netflix. Cele două seriale românești de la Antena 1, pe platformă din septembrie
12

de Redactia Tvmania

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” și „Mangalița” intră pe Netflix. Cele două seriale de la Antena 1 vor putea fi urmărite și de abonații platformei de streaming începând din luna septembrie. Iacă când au loc premierele.

„Camera 609” intră pe Netflix

Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, serial produs de Ruxandra Ion după formatul turcesc „Room 309”, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Producția, disponibilă deja pe Antena Play, intră din 4 septembrie și pe Netflix.

„De ce să te uiţi la Lasă-mă, îmi place! Camera 609? Pentru că e o comedie romantică, prima comedie romantică românească, pentru că noi ne distrăm tare la filmări, aşa că şi voi o să vă distraţi cu noi, pentru că o să fie serialul care ne va purta prin toate emoţiile.”, a dezvăluit protagonista proiectului, Anda Sârbei, înainte de premiera de pe TV a serialului.

Matei Negrescu, o ispită supremă în Lasă-mă, îmi place! Camera 609. „Mă regăsesc în Victor destul de mult”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, fac deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu vor putea fi urmăriţi de-acum și pe Netflix.

Citește și:

Cine sunt actorii din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1

„Mangalița”, acum și pe Netflix

Al doilea serial care intră în portofoliul Netflix, deși poate fi urmărit pe Antena Play deja, este „Mangaliţa”, o comedie formată din două sezoane, despre care paginademedia.ro scrie că ar fi „o tentativă de Las Fierbinţi a Antenei 1”. Mangaliţa va intra pe Netflix din 25 septembrie

Mangalița, care a avut premiera pe 29 septembrie 2019 pe Antena 1, îl are în centrul atenției pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum „A fost sau n-a fost?” sau „Poziția copilului”, și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul „Aferim”.

MangalitaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 12

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale  anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale. Alături de actorul ieșean Teodor Corban, interpretul primarului Stelian Manole, în celelalte roluri principale joacă actorii: Ticu Pușcașu (inspectorul general Corneliu Istrate), Andreea Bibiri (doctorița Emilia Vulpe), Alina Berzunțeanu (directoarea economică Doina Rogojinaru și sora Emiliei), Angel Popescu (Marcel Rogojinaru, soțul Doinei), Ilona Brezoianu (Flori, secretara primarului), Nicu Banea (Gabi, nepotul primarului), Alex Bogdan (Sică, polițistul), Pavel Bârsan (Tudor, juristul primăriei) și Ștefan Pavel (Dumitru Bozovici, tânărul idealist care vrea să-l dea jos pe primar). Distribuția completă a serialului Mangalița numără 60 de actori.

Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precumși a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița”, spunea Gabriel Popescu, producătorul general.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Noutățile Netflix septembrie 2024. Ce filme și seriale noi apar pe platforma de streaming în prima lună de toamnă

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton