; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „Las Fierbinți” ți-a pregătit un episod special!

29 November 2012

Diseară, de la ora 20.00, echipa din „Las Fierbinți' a pregătit o surpriză pentru fanii serialului de la Pro TV: episodul va dura o oră și jumătate și va fi plin de invitați cu greutate, povești deosebite și umorul specific. Oana Pellea, Maia Morgenstern, Ileana Stana Ionescu, Horațiu Mălăele, Ion Besoiu sau Loredana sunt câteva dintre numele mari care vor apărea în episodul de azi.

O premieră absolută este faptul că întreg episodul special este unul în versuri: întâmplările au loc în visul primarului Vasile (Gheorghe Ifrim), iar personajele vorbesc în rime alese. Primarul va deveni, preț de o oră și jumătate, un tiran care, ajutat de Dalida (Ecaterina Țugulea) și Robi (Leonid Doni) va interzice alcoolul și desfrâul în sat.

Revoltați, sătenii își găsesc speranța în Celentano (Adrian Văncică), cel care devine „eroul eliberator fierbințean'.

„Este un episod întreg în versuri, lucru nemaifăcut în România, cel puțin după Revoluție, scris de către scenaristul Mimi Brănescu', a spus Ifrim, interpretul lui Vasile în serial.

„Ei, aici e o poveste! Mi-aș dori ca oamenii să vadă episodul ăsta neapărat, pentru că sunt foarte curios care le vor fi reacțiile', a spus și Costi Diță, care îl joacă pe Giani.

Oana Pellea și Maia Morgenstern vor întruchipa România, respectiv Bulgaria în această poveste.

Anca Dumitra va cânta, nu singură, ci în duet cu Mihai Bobonete. Ea recunoaște că a avut emoții la filmarea scenei respective, „cu atât mai mult cu cât Mihai Mărgineanu era cu ochii pe mine. Emoții au fost, dar am uitat repede de ele, mai ales că nu eram singura care performa: știam desigur că sunt acompaniată, făceam parte dintr-un duet', a spus actrița.

dsc7309

Picture 1 of 26

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare